Video

Reünie Van Damme en Lundgren in 'Black Water' trailer

Jean-Claude en Dolph werken weer samen in een actiefilm.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Kaj van Zoelen om 12:16 in Video
Bekijk hieronder de nieuwsste trailer voor Black Water, een nieuwe reunie van veteranen van de actiefilm, Jean-Claude van Damme en Dolph Lundgren als twee gevangenen van de CIA die de CIA beter niet had kunnen vangen. Black Water is het regiedebuut van cinematograaf Pasha Patriki.

Jean-Claude van Damme en Dolph Lundgren waren eind jaren tachtig zeer grote actiesterren, wat culmineerde in hun eerste samenwerking in Universal Soldier. Dolph Lundgren keerde niet terug voor het eerste vervolg daarop, in 1999, maar de twee werkten weer samen in deel drie en vier, Universal Soldier: Regeneration en Universal Soldier: Day of Reckoning uit 2012. In dat laatste jaar waren ze ook beiden te zien in The Expendables 2.

Nadat zijn missie gefaald is, wordt de diep undercover opererende Wheeler (Van Damme) gevangen gehouden in een geheime gevangenis van de CIA, in een onderzeeër. De CIA agenten die hem ondervragen hebben er alles voor over om informatie uit Wheeler te halen, maar niets kan hen voorbereiden op de storm van geweld die uitbreekt als Wheeler samen gaat werken met een andere gevangene (Lundgren) die even dodelijk blijkt te zijn als dat hij mysterieus is.7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

soprano077

Avatar

sorry maar deze trailer is egt al heel lang uit, de film is zelfs al te zien. onze goeie ouwe jcvd heeft zelfs alweer een nieuwe film waarvan de trailer uitgebracht is

Sunspot

Avatar

Haha, laatste keer zag ik ze nog in Universal Soldier, maar zaten er echt kort in man haha, was wel grappig dat gevecht tussen die 2.

Universal Soldier 1 blijft het beste, zo vaak gezien toen, paar jaar geleden no gezien, blijft oke.

Deel 3 is ook wel leuk. Rest vond ik maar niks of te matig.

Frietgezicht

Avatar

Behalve wat Soprano zegt klopt al die info in de tekst ook niet. Er is een Universal Soldier 2 zonder Van Damme (maar met Gary Busey :P) en een Universal Soldier 3 zonder Van Damme (maar met Burt Reynolds :P )
https://www.imdb.com/title/tt0186654/?ref_=fn_al_tt_7


https://www.imdb.com/title/tt0186655/?ref_=fn_tt_tt_16

Van Damme keerde pas terug in deel 4, Universal Soldier : The Return en in deel 5 en 6 deden Van Damme en Lundgren beide weer mee.

afbeelding
afbeelding

Sunspot

Avatar

Huh, The return was toch deel 3, hadden het toen gehuurd.

Op wiki zie ik dat het deel 2 is.

In totaal 4 films.

Maar goed, heb in ieder geval deel 1 gezien, beste ook, deel 2 dan volgens wiki, 1999, The Return, waar Van Damme geen 'Soldier' meer is, zeker oke die film.

En die Reckoning, boutfilm, wel hard, maar gewoon niet veel aan, behalve dat dat stukje met Dollph Lundgren.

Frietgezicht

Avatar

^ Wiki kan iedereen aanpassen. Ik heb daar net gezet dat Salma Hayek een striptease geeft in die film,check maar.
Op imdb vind je gewoon 6 films(maar ik wist het omdat ik ze ooit gehuurd heb)

Decepticon

Avatar

Op het origineel en The Return na, is Day of Reckoning toch echt de beste hoor van de sequels, die anderen zijn allemaal waardeloos, maar Day of Reckoning is gewoon prima.

Deze trailer met Van Damme een Lundgren ziet er leuk uit en ik zie nog een bekend gezicht uit oude actiefilms, Patrick Kilpatrick, die ook de bad guy speelde in Death Warrant.

Sunspot

Avatar

@Friet

Daarom vertrouw ik het nooit helemaal, kijk vaak niet eens meer daar op wiki.

maar goed, Deel 1 en 2(TheReturn) zijn goed dan.

Reckoning zuigt, hoewel Decepticon het goed vind :).

Deel 1 dus vooral, rest is te matig vergeleken ermee.

nieuwslaatste nieuws

meest populair