Celebrity

Johnny Knoxville's oog kwam los te zitten door stunt in 'Action Point'

Voor de komische film zou hij de meeste stunts ooit hebben uitgehaald.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Rik Timmer om 07:28 in Celebrity
Voor Johnny Knoxville en zijn Jackass-trawanten is het uitvoeren van maffe stunts een fluitje van een cent geworden. Dat is mooi, want Knoxville's nieuwste film Action Point zit vol pijnlijke en opmerkelijke daden. Natuurlijk is dit niet helemaal gladjes verlopen tijdens de opnames. Zoals de 47-jarige Amerikaan zelf heeft onthuld aan New York Magazine heeft hij het één en ander opgelopen. Waaronder een oog dat los kwam te zitten.

"Bij deze film ben ik vaker gewond geraakt dan bij andere films. Ik heb vier hersenschudding gehad, mijn pols gebroken, mijn knie verbrijzeld, meerdere hechtingen gekregen, whiplash en, uh... tweeënhalve tand kwijtgeraakt. Eén keer ben ik thuisgekomen na het bezoeken van de eerste hulppost. Na een pijnlijke hersenschudding. Ik had toen bloed in mijn neus, dus toen ik ging snuiten schoot mijn linkeroog uit de oogkas. Ze zeggen dat ik het niet heb gebroken, dat het verdween na de knal. Dus toen ik mijn neus snoot blies ik lucht rond mijn oogbal en duwde het eruit."

In hetzelfde interview vertelde Knoxville - echte naam Philip John Clapp Jr. - dat hij ideeën verzamelt voor een nieuw Jackass-project. Er zal daarentegen wel wat veranderen. "Waarschijnlijk schakelen we ook wat jongere gasten in om de fakkel door te geven." Dat zou niet zo zijn omdat hij het zat is verwondingen op te lopen, maar omdat het op een gegeven moment gewoon te zielig wordt.1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Agent-P

Avatar

Heerlijke circusartiesten die voor ons vermaak zichzelf vernagelen. Er is geen beter vermaak als leedvermaak!

nieuwslaatste nieuws

meest populair