Algemeen

Nieuw kostuum Aquaman onthuld

Een heel ander pak dan in Justice League.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 06:00 in Algemeen
De marketing rond Aquaman moet nog op gang komen, maar een nieuw promotiebeeld toont ons in elk geval het kostuum van Jason Momoa in de superheldenfilm. De film van regisseur James Wan volgt Arthur Curry die zichzelf moet bewijzen als koning van Atlantis.

Moeilijk aan de live-action film is het kostuum van Aquaman, dat in de comics en animatieseries altijd groen en oranje is geweest. Niet heel flatteus voor een live-action held en vooral voor een die we wel serieus moeten nemen. In Justice League bleek gelukkig al dat het wel meeviel met de gekkigheid rond het kostuum en dat de aanpak van regisseur Zack Snyder goed paste. Nu het personage een standalonefilm krijgt, is het weer tijd voor een nieuw kostuum en dat zien we hieronder.

Het kostuum ziet er ditmaal weer anders uit dan dat in Justice League. Niet alleen is er een wat mat oranje en groen palet, ook zien we meer uitgesproken schouders. En de vijftand die het personage ook in Justice League gebruikte. Vanaf december in de bioscoop!
0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair