Algemeen

Danny Boyle eindelijk officieel de regisseur van 'Bond 25'

De opnames beginnen in december; de film moet in november volgend jaar verschijnen.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Kaj van Zoelen om 10:29 in Algemeen
Het is eindelijk officieel: de 25ste James Bond-film gaat dit jaar nog gefilmd worden, onder regie van Oscarwinnaar Danny Boyle en met Daniel Craig wederom in de titelrol, om in november 2019 in de bios te verschijnen.

Danny Boyle werd al enkele maanden aan Bond 25 (de film heeft nog geen titel) verbonden via geruchten en uitspraken in interviews, maar lang leek het het niet helemaal zeker. Eerst wel, toen hij zelf zei dat hij de film zou gaan maken, maar later weer niet toen Daniel Craig dat nieuws niet wilde bevestigen. Daarna was toch weer de vraag of hij wel of niet zou tekenen...

Maar nu hebben de producenten van de filmreeks Barbara Broccoli en Michael G. Wilson (dochter en schoonzoon van Albert Broccoli, die samen met Harry Saltzman de eerste acht Bond-films produceerde) een officieel statement naar buiten gebracht:

''Met plezier kondigen wij aan dat de bijzonder getalenteerde Danny Boyle Daniel Craig zal gaan regisseren in de vijfde keer dat hij James Bond speelt, in het 25ste deel van de reeks. We beginnen de opnames van Bond 25 in december in Pinewood Studios met onze partners MGM, terwijl Universal onze internationale distributeur zal zijn.''

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Chris23

Avatar

Over eindelijk officieel gesproken : off topic : Die guy die Logan gemaakt heeft gaat Boba Fett maken : https://www.hollywoodreporter.com/heat-vision/star-wars-boba-fett-movie-is-happening-james-mangold-direct-1113273

Steve-O

Avatar

Goed nieuws! Met Boyle ben je zeker van een frisse en kinetische film, gemixt met Bond kan dat alleen maar goed uitpakken. Volgens mij zal Craig heel blij zijn met dit nieuws.

schrader

Avatar

Ralph Fiennes zie ik graag terugkeren. In tegenstelling tot Christoph Waltz als Blofeld. Wat een aanfluiting was dat zeg. De trailer van Spectre was een typisch gevalletje Iron Man 3; hoge verwachtingen scheppen en vervolgens iedereen teleurstellen.

benjamin

Avatar

schrader "De trailer van Spectre was een typisch gevalletje Iron Man 3; hoge verwachtingen scheppen en vervolgens iedereen teleurstellen."
Iron Man 3 haalde een A op CinemaScore, dus dat die film iedereen zou teleurstellen is onzin.

Mav Damian

Avatar

Persoonlijk niet een fan van de Bond films, maar ik vermaak me meestal wel.
Dat Danny Boyle de film regisseert maakt me al enthousiast.

nieuwslaatste nieuws

meest populair