Hoe Stephen Kings 'IT' eigenlijk had moeten eindigen!

Hoe Stephen Kings 'IT' eigenlijk had moeten eindigen!

Zo kan het ook!

Regelmatig maken de mensen achter het YouTube-kanaal How It Should Have Ended video's over hoe een film eigenlijk had moeten eindigen. Eerder deze maand verscheen een versie voor het einde van IT, de succesvolle Stephen King-verfilming van Warner Bros. en regisseur Andy Muschietti.

In onderstaande eerder deze maand verschenen vermakelijke beelden wordt duidelijk dat Pennywise de clown eigenlijk onverslaanbaar is, ook de hulp van Batman, de Teenage Mutant Ninja Turtles en de Ghostbusters mag niet baten. Het logische gevolg is dat 'het' wint van de Loser's Club. Iets dat uiteraard veel logischer is dan dat het monster wordt verslagen door een paar kinderen.


Maar 'het' is uiteraard ook in het origineel niet verslagen. Er wordt namelijk gewerkt aan het logische vervolg, IT: Chapter Two. Deze moet in september 2019 verschijnen en daarin zien we onder meer James McAvoy (Bill), Jessica Chastain (Beverly), Bill Hader (Richie), James Ransone (Eddie), Andy Bean (Stan), Jay Ryan (Ben) en een nog niet onthulde acteur als Mike. Muschietti zit weer in de regiestoel!

NieuwsFilm

meest populair