Alle (!) Disney-prinsessen verzameld op één foto voor 'Wreck-it-Ralph 2'

Alle (!) Disney-prinsessen verzameld op één foto voor 'Wreck-it-Ralph 2'

Van Elsa tot Sneeuwwitje... en van Assepoester tot aan Doornroosje! Ze staan er bijna allemaal op!

USA Today heeft eerder vandaag drie foto's online gezet van de binnenkort te verschijnen animatiefilm Ralph Breaks the Internet: Wreck-it-Ralph 2. De nieuwe beelden geven meer prijs van het aankomende avontuur van Ralph (John C. Reilly) en zijn suikerzoete compagnon Vanellope von Schweetz (Sarah Silverman). Inclusief voor de echte fans een foto met vrijwel alle Disney-prinsessen!

Allereerst een nieuwe indruk van het personage Yesss (ingesproken door actrice Taraji P. Henson). Yesss is een stijlvol algoritme en de eigenaresse van het populaire videoplatform BuzzzTube. Yesss wil de verworven bekendheid van Ralph vergroten door hem hipper en cooler te maken. Op de foto geeft deze kekke trendsetter Ralph en Vanellope een rondleiding door het internet, waar ze alles over schijnt te weten!

Bekijk de afbeelding
Hieronder zien we een afbeelding van het personage KnowsMore uit de kleurrijke animatieprent. KnowsMore is een ontzettend slimme zoekmachine. Zijn stem wordt ingesproken door acteur Alan Tudyk, die ook in de eerste film uit 2012 te horen was, maar dan als het personage King Candy.

Bekijk de afbeelding
En dan tenslotte het hoogtepunt van dit nieuwsbericht. In Wreck-it-Ralph 2 gaan we ook een soort team-up à la The Avengers te zien krijgen, maar dan met bijna alle Dinsey-prinsessen die voor het eerst samen in één film te zien zullen zijn! Voor vele fans vast een wens die nu eindelijk in vervulling gaat. Overigens hebben de makers de meeste originele stemacteurs teruggevraagd, extra leuk!

Bekijk de afbeelding
Ralph Breaks the Internet: Wreck-it-Ralph 2 draait vanaf 20 november in de Nederlandse bioscopen!

NieuwsFilm

meest populair