Celebrity

Meghan Markle: van Amerikaanse actrice naar invloedrijkste vrouw van Engeland

Een bijzondere vrouw voor velen!

door FilmTotaal om 20:02 in Celebrity
Volgens de Britse Vogue is de kersverse hertoging van Sussex - voormalig Suits-actrice Meghan Markle (36) - nu al een van de meest invloedrijke vrouwen van het Verenigd Koninkrijk. De Bijbel van de fashionindustrie bekroont Markle onder andere wegens haar vooruitstrevende denkbeelden en haar positieve invloed op de monarchie.

"Markle wist als geen ander de publieke verbeelding te veroveren dit jaar en werd in één klap een van de meest herkenbare vrouwen ter wereld", luidt de toelichting. Maar volgens Vogue zijn er meerdere redenen waarom Markle dit jaar een plek op de lijst verdient. "Het is echter haar bi-raciale campagne, feministische houding en de vooruitstrevendheid waarmee zij de monarchie benadert waarom zij deze plek verdient".

Op 19 mei gaf Markle het ja-woord aan de Britse prins Harry, waardoor zij nu lid is van de koninklijke familie. Andere vrouwen die op het populaire lijstje van Vogue UK staan zijn onder andere Black Panther-actrice Letitia Wright, popster Dua Lipa en Harry Potter-schrijfster J.K. Rowling. Opvallend genoeg staan Queen Elizabeth en premier Theresa May niet tussen de sterke vrouwen op de lijst.

NieuwsFilm

meest populair