Algemeen

Shia LaBeouf als zijn eigen vader op eerste setfoto's 'Honey Boy'

LaBeouf schreef ook het script van het bizarre filmproject.

door Zilko Tarici om 21:41 in Algemeen
Een van de vreemdste films die momenteel worden gemaakt is waarschijnlijk Honey Boy, waarin Shia LaBeouf de relatie met zijn vader in verschillende stadia van zijn leven laat zien: eerst als een jochie die zijn eerste rollen bemachtigt in Hollywood en daarna als een jongeman met een veelbelovende carrière.

Als jochie was LaBeoufs vader, een voormalige clown en heroïneverslaafde, constant te vinden in afkickklinieken en op tv- en filmsets. LaBeouf, die ook het script schreef, zal zijn eigen vader in de twee voorgenoemde stadia spelen. Noah Jupe (A Quiet Place) speelt daarnaast de LaBeouf als kind en Lucas Hedges (Manchester by the Sea) de oudere versie.

Vandaag hebben we de eerste setfoto's van de interessant, doch bizar klinkende film voor jullie, waarop we LaBeouf zien als zijn vader. Alma Har'el regisseert de film, terwijl Brian Kavanaugh-Jones, Christopher Leggett en Daniela Taplin Lundberg de film produceren. Er is nog geen releasedatum bekendgemaakt.
5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Judge

Avatar

Toch apart dat een niet zo heel erg bijzondere acteur een film over zijn eigen leven maakt waarin hij zelf zijn eigen vader speelt. Rare snuiter...

Akke Moeka Hara

Avatar

Dit is gewoon therapie voor hem, hoe kan ik mijn vader het beste te proberen te begrijpen? Well to play him AND get paid to do it.
Leuke gozer, maar het wordt steeds meer een artestieke mongol.

23VDV23

Avatar

Maffe situatie. Desalniettemin, of eigenlijk juist hierdoor, dé reden om zo'n film te kijken. Kan alleen maar pijnlijk worden. Op zowel de goede als de verkeerde manier. Maar beiden staan garant voor enige vorm van kijkplezier.

GreenHornet

Avatar

Deze kan wel eens prijzen gaan winnen

schrader

Avatar

Nothing but respect for that guy.

NieuwsFilm

meest populair