Eerste officiële foto van Halle Berry in 'John Wick: Chapter 3'

Eerste officiële foto van Halle Berry in 'John Wick: Chapter 3'

Ze gaat achter John Wick aan met twee viervoeters.

Een van de belangrijkste nieuwe gezichten in het afsluitende deel van de John Wick-trilogie wordt Halle Berry. De Oscarwinnares uit films als Kingsman: The Golden Circle (2017) en Monster's Ball (2001) voegde zich onlangs bij de cast die ook bestaat uit namen als Angelica Huston, Asia Kate Dillon, Mark Dacascos, Jason Mantzoukas, Yayan Ruhian, Cecep Arif Rahman, Tiger Hu Chen, Ian McShane, Common, Laurence Fishburne, Lance Reddick, Ruby Rose en uiteraard Keanu Reeves als de bikkelharde titelheld.

In John Wick: Chapter 3 speelt Berry de huurmoordenaar Sofia en zij vertrouwt klaarblijkelijk op twee Duitse herders. Ze is waarschijnlijk een van de personen die jacht maakt op Reeves' John Wick die vogelvrij is verklaard nadat hij de regels van het Continental Hotel verbrak. Op zijn hoofd staat een prijs van $14 miljoen.

Bekijk de afbeelding

De film van regisseur Chad Stahelski staat gepland voor 16 mei 2019. De twee eerdere delen uit 2014 en 2017 wisten respectievelijk $88,8 miljoen en $171,5 miljoen op te halen aan de wereldwijde bioscoopkassa's.



NieuwsFilm

meest populair