Grote namen voegen zich bij cast 'John Wick 3'

Grote namen voegen zich bij cast 'John Wick 3'

Inclusief Halle Berry, Anjelica Huston en een aantal Aziatische martial arts-sterren.

Keanu Reeves heeft er heel wat castleden bij in John Wick: Chapter 3, geregisseerd door Chad Stahelski. De grootste nieuwe bekende naam is Halle Berry, die haar casting via Instagram bevestigde:

I am Sofia 💋 #johnwick3 @rikerbrothers

Een bericht gedeeld door Halle Berry (@halleberry) op



Naast dat zij dus ene Sofia speelt is er nog weinig over haar rol bekend. Wel weten we dat Sofia niet een schurk in het verhaal is, die het op John Wick gemunt heeft. Wat suggereert dat ze mogelijk John Wick zal helpen om te ontkomen aan de klopjacht op hem, die aan het eind van de vorige film werd geopend op hem door de High Table, nadat hij één van hun leden in het Continental Hotel vermoorde.

Niemand minder dan Anjelica Huston (The Royal Tenenbaums, The Addams Family, The Witches zal The Director van die High Table gaan spelen. Daarnaast gaat Asia Kate Dillon (Orange is the New Black) de Adjudicator van de High Table spelen. Mark Dacascos, B-actiester uit de jaren negentig, zal een huurmoordenaar spelen die het op John Wick heeft voorzien. Komisch acteur Jason Mantzoukas (Brooklyn 99) gaat de  Tick Tock Man spelen, wie dat dan ook mag zijn.

Yayan Ruhian en Cecep Arif Rahman, bekend van The Raid en The Raid 2: Berandal, voegen zich ook bij de cast. Het is te hopen dat ze hun vechttalenten hier ten volle mogen laten zien en niet verkwanselt worden zoals in Star Wars: The Force Awakens. Er is nog een vechtersbaas die zich bij de cast voegt: Tiger Hu Chen, de protégé van regisseur en gevechtschoreograaf Yuen Wo Ping (vele Hong Kong films, The Matrix, Kill Bill). Tiger was in Man of Tai Chi al eens te zien tegenover Keanu Reeves.

NieuwsFilm

meest populair