Grootse trailer 'Mortal Engines' - rijdende steden in oorlog

Peter Jackson produceerde dit visuele spektakelstuk.

December verleden jaar verscheen al de teaser voor Universal Pictures' sciencefiction-fantasyfilm Mortal Engines en nu is er ook een volledige trailer verschenen! Check de beelden hieronder.

De film is gebaseerd op de bekende Britse broekenreeks van Philip Reeve en geproduceerd door Peter Jackson. De regie lag in handen van nieuwkomer Christian Rivers en er zijn rollen voor onder meer Robert Sheehan, Hera Hilmar en Hugo Weaving. Het is mogelijk een eerste deel in een reeks, er zijn namelijk meerdere boeken verschenen, en de verschijningsdatum staat nu op 13 december.


De aarde is in Mortal Engines onvruchtbaar geworden door een oorlog die de Zestig-Minutenoorlog wordt genoemd. Deze heeft al eeuwen geleden plaatsgevonden. Natuurlijke brandstoffen zijn schaars en steden zijn uitgeroeid tot "stads-staten" en deze zwerven rond op zoek naar brandstoffen van andere steden. De jonge Tom ontmoet de mysterieuze vrouw Hester en samen veranderen zij voorgoed de wereld en de mensen daarop. Hieronder ook een bijhorend affiche:

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair