Video

Nieuwe geheimen in eerste trailer 'How to Train Your Dragon: The Hidden World'!

Daar zijn Hiccup en Toothless weer!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 07:50 in Video
Na jaren van wachten keert begin volgend jaar de How to Train Your Dragon-franchise voor een tweede keer terug op het witte doek. Uiteraard draait alles weer om Hiccup en zijn draak Toothless! Check hieronder de eerste trailer voor How to Train Your Dragon: The Hidden World, die is vrijgegeven door Universal Pictures en DreamWorks Animation.


In de animatiefilm van Dean DeBlois heeft Hiccup (Jay Baruchel) zijn droom vervult om een vreedzame wereld met draken te creëren. Als Toothless zijn aandacht wordt getrokken door een witte vrouwelijke Night Fury zullen ze goed moeten samenwerken om zowel de draken als de mensen te beschermen.

Cate Blanchett en America Ferrera spreken Valka en Astrid weer in en ook Gerard Butler keert terug als Stoick the Vast. Andere stemmen komen van onder meer Kristen Wiig, Jonah Hill, Christopher Mintz-Plasse, TJ Miller, Djimon Hounsou en Kit Harington en de slechterik is dit keer Grimmel the Grisly, ingesproken door F. Murray Abraham.

How to Train Your Dragon: The Hidden World is vanaf eind januari 2019 in de Nederlandse bioscoopzalen te zien. Hieronder ook twee recente affiches!

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Brein8998

Avatar

Mooie beelden maar dat Ed Sheeran muziekje verpest het een beetje. Had liever een episch muziekje gehad...

Brein8998

Avatar

Klopt het trouwens wel dat wij hem al 23 januari krijgen en in de U.S. pas 1 maart? Dan krijgen wij hem wel een stuk eerder...

Guyon2002

Avatar

Brein8998 klopt inderdaad. Wij zijn het eerste land in de wereld waar de film de bios in komt vliegen. (zeer slechte grap, ik weet het)

benjamin

Avatar

Waarvan komt de trend om dit nummer te gebruiken voor de trailers van animatiefilms? Een trend die ik overigens niet direct geweldig vind.

Ereptile

Avatar

Best een coole trailer!

Goku32

Avatar

Ik kan voorspellen wat er gebeurd in deze 3de film. Ze vinden die geheime wereld en daarzo ontmoeten ze die vrouwtjes draak. En dan wilt hiccup niet meer mee terug en bij haar blijven. Maar dan gebeurd er iets met Die wereld en dan moeten hun het redden en dan leven ze allemaal lang en gelukkig

calleya

Avatar

Kijk alleen op deze site ==>> 1CHANNELHD XYZ

Ik heb veel van dezelfde sites alleen deze site geprobeerd die echt werkt om volledige films te bekijken
Met hoge kwaliteit en alle ondertitels

necky

Avatar

Kijk alleen op deze site >>> 1CHANNELHD XYZ

Ik heb veel van dezelfde sites alleen deze site geprobeerd die echt werkt om volledige films te bekijken
Met hoge kwaliteit en alle ondertitels

nieuwslaatste nieuws

meest populair