Nieuwe geheimen in eerste trailer 'How to Train Your Dragon: The Hidden World'!

Nieuwe geheimen in eerste trailer 'How to Train Your Dragon: The Hidden World'!

Daar zijn Hiccup en Toothless weer!

Na jaren van wachten keert begin volgend jaar de How to Train Your Dragon-franchise voor een tweede keer terug op het witte doek. Uiteraard draait alles weer om Hiccup en zijn draak Toothless! Check hieronder de eerste trailer voor How to Train Your Dragon: The Hidden World, die is vrijgegeven door Universal Pictures en DreamWorks Animation.


In de animatiefilm van Dean DeBlois heeft Hiccup (Jay Baruchel) zijn droom vervult om een vreedzame wereld met draken te creëren. Als Toothless zijn aandacht wordt getrokken door een witte vrouwelijke Night Fury zullen ze goed moeten samenwerken om zowel de draken als de mensen te beschermen.

Cate Blanchett en America Ferrera spreken Valka en Astrid weer in en ook Gerard Butler keert terug als Stoick the Vast. Andere stemmen komen van onder meer Kristen Wiig, Jonah Hill, Christopher Mintz-Plasse, TJ Miller, Djimon Hounsou en Kit Harington en de slechterik is dit keer Grimmel the Grisly, ingesproken door F. Murray Abraham.

How to Train Your Dragon: The Hidden World is vanaf eind januari 2019 in de Nederlandse bioscoopzalen te zien. Hieronder ook twee recente affiches!

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair