Gerucht: Kathleen Kennedy moet weg door flop 'Solo: A Star Wars Story'

Gerucht: Kathleen Kennedy moet weg door flop 'Solo: A Star Wars Story'

Tijd voor een wisseling van de wacht?

Het gerucht gaat dat Kathleen Kennedy op zal stappen bij Lucasfilm. Nadat zij het roer overnam van George Lucas, leidde ze de studio tot successen als Star Wars: The Force Awakens en Rogue One: A Star Wars Story, maar helaas ook tot de flop Solo. Nu schijnt ze op te stappen.

De site Dork Side of the Force stelt dat er binnen Lucasfilm gesproken wordt over een vertrek van Kennedy in de loop van september. "Ondanks dat Kathleen Kennedy voor wonderen zorgde, door de franchise met succes uit de afgrond van de prequels te halen, en ze tot een cultureel fenomeen te verheffen, wordt er gedacht dat het tijd wordt voor vers vloed. Er wordt over gesproken om haar per september af te laten treden."

Wellicht is dat kaf op de koren van bepaalde fans, die niet tevreden zijn met films als The Last Jedi en Solo en ook niet met de gedachte dat de Skywalker-saga wel eens tot een einde zou kunnen komen. Maar of Kennedy echt op moet stappen wegens de ontvangst van twee films, terwijl de films tot nu toe, sinds de herlancering, goed waren voor 4,5 miljard dollar aan de box office, lijkt ons twijfelachtig.

Voorlopig is dit dus niet meer dan een gerucht.



NieuwsFilm

meest populair