Grote plannen: meerdere 'Kick-Ass' en 'Kingsman'-films

Grote plannen: meerdere 'Kick-Ass' en 'Kingsman'-films

Matthew Vaughn druk bezig.

In gesprek met Empire Magazine heeft filmmaker Matthew Vaughn onthuld dat hij grote plannen heeft met zowel Kick-Ass als Kingsman. Er moeten flink wat films in de Mark Millar-franchises gaan volgen.

Reboot Kick-Ass en Hit-Girl
Vaughn gaf aan dat hij al werkt aan een reboot voor Kick-Ass. Er moet namelijk een compleet nieuwe film verschijnen, al wordt er nog gekeken of deze film in de voetsporen treedt van de eerdere films met Dave Lizewski, de originele Kick-Ass, of dat deze wordt verlegd naar Patience Lee, de nieuwe Kick-Ass in de comics van Millar.

Ook kijkt hij naar een solofilm voor Hit-Girl. Deze gaat zich op haar jonge jaren richten of juist kijken naar hoe Hit-Girl zich ontwikkelt als volwassen huurmoordenaar. Millar gaf aan dat er hints terug te vinden zijn in de comics. In de nieuwe comics reist Hit-Girl de wereld rond in haar brute gevecht tegen misdaden. Dus wie weet keert Chloe Moretz terug.

Kingsman trilogie en spin-offs
Wat betreft Kingsman wil Vaughn een derde film in de reeks. Deze moet een einde vormen van een Eggsy-trilogie. Ook wil hij een spin-off ontwikkelen met de titel Kingsman: The Great Game en deze moet zich richten op de Kingsman uit het begin van de twintigste eeuw. De films moeten back-to-back opgenomen worden. Ook zou er een spin-off moeten komen rond de Statesman en er moet een Kingsman tv-serie verschijnen van acht uur.

Vooralsnog is geen van de titels officieel aangekondigd.



NieuwsFilm

meest populair