'The Predator'-acteur en komiek Keegan-Michael Key getrouwd

Mooiste. Dag. Ooit.

Keegan-Michael Key - bekend van de komische serie Key & Peele en het binnenkort uitkomende actieavontuur The Predator - is opnieuw een echtverbintenis aangegaan. Dat maakte de 47-jarige komiek zelf bekend afgelopen vrijdag via Twitter. De onderstaande foto had hij erbij geplaatst, met de tekst: "Mooiste dag ooit."

De gelukkige waarmee hij in het huwelijksbootje gestapt is, is Elisa Pugliese. Het is onbekend hoe lang Key en Pugliese, een producente uit Hollywood, bij elkaar zijn. De verloving maakten ze vorig jaar in november bekend. Key meldde destijds: "Ze toont me elke dag dat ieder van ons het vermogen bezit om van de wereld een betere plek te maken. Ik ben de gelukkigste man ooit. Ze heeft 'ja' gezegd!"


Voor Key is dit de tweede keer dat hij getrouwd is. Van 1998 t/m 2017 was hij namelijk man en vrouw met Cynthia Blaise, een specialiste in dialecten die ook werkzaam was in Hollywood. Key was degene die om een scheiding vroeg. Deze werd kort voor het bekendmaken van de bovenstaande verloving gefinaliseerd.

NieuwsFilm

meest populair