Hard gevecht Tom Cruise en Henry Cavill in clip 'Mission: Impossible - Fallout'

Hard gevecht Tom Cruise en Henry Cavill in clip 'Mission: Impossible - Fallout'

De film is vanaf 2 augustus in de bioscoop te zien!

Paramount Pictures heeft vandaag een uitgebreide clip van Mission: Impossible - Fallout vrijgegeven. Ditmaal geen stunt van hoofdrolspeler Tom Cruise, die voor de film onder meer uit een vliegtuig sprong, maar een keihard gevecht tussen Cruise en Henry Cavill in een badkamer. De twee zijn duidelijk aan elkaar gewaagd.


Als Fallout begint, loopt een IMF-missie rampzalig af en krijgt de wereld te maken met vervelende gevolgen. Als Ethan Hunt besluit om zijn oorspronkelijke missie af te ronden, zet de CIA vraagtekens bij zijn loyaliteit en zijn motieven. Daarop vindt Hunt zich in een race tegen de tijd, en wordt hij opgejaagd door huurmoordenaars en voormalig bondgenoten, in zijn pogingen een wereldwijde catastrofe te voorkomen.

Naast Tom Cruise en Henry Cavill, zijn ook Rebecca Ferguson (Ilsa Faust), Simon Pegg (Benji Dunn), Ving Rhames (Luthel Stickell), Alec Baldwin (IMF Secretary Alan Hunley) en Sean Harris (Solomon Lane) in de actiefilm van terugkerend regisseur Christopher McQuarrie te zien. Vanaf 2 augustus in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair