Algemeen

Waar het mis ging met 'Justice League'

Eindelijk meer duidelijkheid.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 09:16 in Algemeen
Wie nou verantwoordelijk is voor de problemen rond DC-film Justice League, is een vraag waar we vermoedelijk niet zomaar een antwoord op gaan krijgen. Het verhaal gaat dat Zack Snyder en Chris Terrio hun idee maar niet goed op papier kregen en dat Joss Whedon er uiteindelijk (nadat hij het roer van Snyder overnam) ook niets meer mee kon.

Hoofdredacteur Kyle Buchanan van de site Vulture stelt dat Geoff Johns, die toen nog het hoofd van de DC Films divisie was, flinke delen van het scenario van Justice League herschreef. Hij zou zoveel herschreven hebben, dat Chris Terrio zich op een gegeven moment afvroeg of er wel iets van zijn idee over zou blijven.

Maar die vraag ten spijt: volgens Buchanan zou Warner uiteindelijk zo ontevreden zijn met het werk van Johns en Snyder, dat ze een dag organiseerden waarbij schrijvers als Joss Whedon, Allan Heinberg, Seth Grahame-Smith en Andrea Berloff de bestaande beelden te zien kregen en feedback mochten geven. Die van Whedon beviel zo erg dat hij aangenomen werd om mee te schrijven.

Vermoedelijk ligt hierin ook het voornaamste probleem van Justice League. Er waren zoveel verschillende partijen wiens mening gehoord en verwerkt werd, dat er een hybride ontstond die zoveel met zich meebracht dat echte visie ontbrak.


16 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Too many cooks in the kitchen.

En natuurlijk dat andere verhaal wat The Wrap schreef

One executive told TheWrap Tsujihara and Emmerich “wanted to preserve their bonuses they would be paid before the merger,” and were worried that “if they pushed the movie, then their bonuses would have been pushed to the following year and they might not still be at the studio.”

Robbepost

Avatar

Wie zou Steppenwolf hebben uitgewerkt?
Die is denk ik tussen wal en schip geraakt.

jimb

Avatar

En Geoff Johns mag nu dus wel het script schrijven voor Green Lantern corps...

nooffencetaken

Avatar

Tof Benjamin, leuke trailer. Voelt wel wat CGI overload aan. Maar goed

Prince John

Avatar

Benji heeft eigenlijk zijn eigen hoekje nodig hier op FT, voor al zijn trailers!

Ereptile

Avatar

@Jimb, die was toch opgestapt bij GL?

@Prince, wij hadden daarom het Off-Topic aangevraagd op FT. Blijft me een raadsel waarom dat weg is gehaald...

Chrisselshizzel

Avatar

De vraag is beter , wat gaat er mis bij DC ?

Prince John

Avatar

@ Ereptile
Ik vond dat inderdaad ook altijd wel handig, kon je makkelijk het hebben over van allerlei film en serie nieuws wat niet op de site stond of nog niet geplaatst was. Volgens mij is dat toen uiteindelijk verwijderd met de update maar waarom weet ik ook niet... Als jullie een petitie doen om het terug te brengen reken dan in ieder geval ook maar op mijn handtekening!

Effie

Avatar

Of doe een referendum; het is nog net niet afgeschaft. Of net wel... Ik weet het niet meer...

rainking

Avatar

De gebeurtenissen aan 't eind van Batman V. Superman zorgden al voor een achterstand. Dat hadden ze voor een Justice League 2 moeten bewaren, dan had 't niet uit het niets gekomen en veel meer impact gehad.

Master Of Films

Avatar

^ oftwel rainking, DC heeft al zijn/haar kruit verschoten doodat ze Snyder en co hun gang hebben laten gaan. Die staande ovatie van WB's legerleiding na de screentest vertoning van Batman V. Superman zegt eigenlijk al wat voor bobo's er rondliepen

justmikemovies

Avatar

WAAR HET MIS GING MET 'JUSTICE LEAGUE'

Overal....

GreenHornet

Avatar

de film had nooit gemaakt moeten worden, misschien pas over 3 jaar.

venny

Avatar

Kijk alleen op deze site >>>

nieuwslaatste nieuws

meest populair