Algemeen

Eerste trailer 'X-Men: Dark Phoenix' zou "beter dan verwacht" zijn

Na alle negatieve publiciteit, kan de film wel iets positiefs gebruiken.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 07:12 in Algemeen
De eerste beelden van X-Men: Dark Phoenix zijn tijdens CineEurope vertoond en zouden binnenkort breder vrijgegeven worden. Waar de film naar het schijnt weken aan heropnames moet ondergaan om hem enigszins draaglijk te maken, lijkt het er nu op dat het wel meevalt.

Diverse mensen zagen de trailer al en stellen dat de beelden er fantastisch en bovenal beter dan verwacht uitzien. Zeker is dat een positieve stap wel nodig is voor de film, er is momenteel namelijk behoorlijk wat negatieve publiciteit over het project van debutant Simon Kinberg.

Kinberg is natuurlijk niet nieuw in de filmwereld en werkte al als producent aan tig films, waaronder veel in de X-Men franchise. Maar als regisseur debuteert hij met deze peperdure actiefilm. Die werd onlangs uitgesteld van november 2018 naar februari 2019, waarmee Fox liet zien dat er wel gesleuteld moest worden.

Focus ligt bij die heropnames naar het schijnt op de derde akte, die wat rommeliger zou zijn dan bedoeld. Dat Fox nu een eerste trailer heeft laten zien, wijst erop dat men in elk geval bijna klaar is om de promotie te beginnen. Vermoedelijk zal de trailer tijdens de San Diego Comic-Con debuteren.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Dacht even een paar seconden dat de trailer uit was toen ik de kop las. Ik lees namelijk heel langzaam...

De trailers van o.a. Apocalypse en Batman VS Superman waren ook erg sterk. Zegt niks. Als je een trailer al niet zo in elkaar kunt zetten dat het er in ieder geval hoopvol uitziet is het wel echt een baggerfilm.

Robbepost

Avatar

Als het eerst afgebrand word en daarna 'beter dan verwacht' is, lijkt me dat geen rede om direct heel enthousiast te worden.

Apocalypse had zoveel beter gekund. De franchise (althans de team ups) mag van mij weer een hoofdstuk van het niveau First Class afleveren.

Master Of Films

Avatar

Frietgezicht "De trailers van o.a. Apocalypse en Batman VS Superman waren ook erg sterk. Zegt niks. Als je een trailer al niet zo in elkaar kunt zetten dat het er in ieder geval hoopvol uitziet is het wel echt een baggerfilm."
Kijk onze Friet is niet van gisteren. :) Top dat je onze lezers even flink wakker schud.

Goku32

Avatar

Daar geef ik frietgezicht helemaal gelijk in.

rainking

Avatar

Trailers van Suicide Squad vond ik ook geweldig. De film zelf..hmmm, redelijk.

nieuwslaatste nieuws

meest populair