Eerste trailer 'X-Men: Dark Phoenix' zou "beter dan verwacht" zijn

Eerste trailer 'X-Men: Dark Phoenix' zou "beter dan verwacht" zijn

Na alle negatieve publiciteit, kan de film wel iets positiefs gebruiken.

De eerste beelden van X-Men: Dark Phoenix zijn tijdens CineEurope vertoond en zouden binnenkort breder vrijgegeven worden. Waar de film naar het schijnt weken aan heropnames moet ondergaan om hem enigszins draaglijk te maken, lijkt het er nu op dat het wel meevalt.

Diverse mensen zagen de trailer al en stellen dat de beelden er fantastisch en bovenal beter dan verwacht uitzien. Zeker is dat een positieve stap wel nodig is voor de film, er is momenteel namelijk behoorlijk wat negatieve publiciteit over het project van debutant Simon Kinberg.

Kinberg is natuurlijk niet nieuw in de filmwereld en werkte al als producent aan tig films, waaronder veel in de X-Men franchise. Maar als regisseur debuteert hij met deze peperdure actiefilm. Die werd onlangs uitgesteld van november 2018 naar februari 2019, waarmee Fox liet zien dat er wel gesleuteld moest worden.

Focus ligt bij die heropnames naar het schijnt op de derde akte, die wat rommeliger zou zijn dan bedoeld. Dat Fox nu een eerste trailer heeft laten zien, wijst erop dat men in elk geval bijna klaar is om de promotie te beginnen. Vermoedelijk zal de trailer tijdens de San Diego Comic-Con debuteren.



NieuwsFilm

meest populair