'Atlanta'-regisseur Hiro Murai maakt scifi-film 'Man Alive'

'Atlanta'-regisseur Hiro Murai maakt scifi-film 'Man Alive'

Murai regisseerde ook onlangs de controversiële videoclip van Childish Gambino's 'This is America'.

Hiro Murai, de getalenteerde regisseur van Donald Glover/Childish Gambino's veelbesproken en controversiële muziekvideo This is America en meerdere afleveringen van de kritisch bejubelde serie Atlanta, zal zijn regiedebuut in de filmindustrie maken met de scifi-thriller Man Alive voor 20th Century Fox.

Het oorspronkelijke script van Joe Greenberg werd opgekocht door Fox en kreeg vervolgens een nieuwe versie die uit de pen komt van It Follows-regisseur David Robert Mitchell. De film gaat over gebeurtenissen die plaatsvinden na een buitenaardse invasie op aarde. Een man die helemaal alleen lijkt te zijn moet nu zien te overleven op onze verlaten planeet. Na een tijdje blijkt echter dat hij misschien toch niet zo alleen is als hij dacht...

Noah Hawley (Legion, Fargo), Leigh Kittay, John Cameron, Chris Bender en Jake Weiner zullen de film produceren. Over een releasedatum is nog niks bekendgemaakt. We houden jullie natuurlijk op de hoogte over verdere ontwikkelingen rondom dit interessant klinkende filmproject.



NieuwsFilm

meest populair