Enkele nieuwe plotdetails 'Creed II'

Enkele nieuwe plotdetails 'Creed II'

De film draait om het nalatenschap van vaders.

De opnames van Creed II zijn volop aan de gang. Niet alleen keert Michael B. Jordan terug als Adonis, maar ook Sylvester Stallone is weer te zien als Rocky Balboa. Tijdens een interview liet scenarioschrijver Cheo Hodari Coker, die hieraan samenwerkte met Sly, wat details van het plot weten.

Hij laat weten dat de film vooral draait om het nalatenschap van vaders en de invloed op hun zonen: Viktor Drago (Florian Munteanu), de zoon van Ivan Drago (Dolph Lundgren) en Adonis.

"Het gaat om het nalatenschap van vaders en hoe dat invloed heeft op hun zonen. Ondanks dat Drago nog leeft, wordt zijn zoon daardoor nagejaagd, omdat Drago een gebroken man is die probeert zichzelf een nieuwe kans te geven via zijn zoon," aldus Hodari. "Apollo Creeds is niet gebroken, want Apollo ging dood, maar Adonis Creed wordt nog altijd nagezeten door de dood van zijn vader en dat heeft hem gedefinieerd."

De film draait dan ook deels om Adonis die uitzoekt wie hij is en wat het betekent om een kampioen te zijn. Vanaf 29 november in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair