Gerucht: negen (!) nieuwe 'Star Wars'-films in ontwikkeling

Gerucht: negen (!) nieuwe 'Star Wars'-films in ontwikkeling

De franchise kreeg een klap met Solo, maar is nog springlevend.

Tom Kane, een stemacteur die meewerkte aan de The Clone Wars-serie, stelt dat Lucasfilm maar liefst negen nieuwe Star Wars-films in ontwikkeling heeft. Dat lezen we in een Twitter-bericht van podcaster Aaron Goins, die aanwezig was op de Virginia All-Star Comic Con, waar hij de kans had om even met Kane te spreken.

Kane vertelde daar dat er negen films in verschillende stadia van ontwikkeling verkeren, waaronder solofilms voor bepaalde personages. Geen daarvan zou echter om Yoda draaien, het personage wiens stem Kane insprak in The Clone Wars.


Dat er negen films in ontwikkeling zijn, klinkt niet heel vreemd of verrassend. Zo heeft Rian Johnson een trilogie in ontwikkeling en werken ook David Benioff en D.B. Weiss aan een filmreeks. Verder zijn er verhalen over spin-offs rond Obi-Wan Kenobi en Boba Fett.

Vermoedelijk zullen we een dezer maanden wel iets nieuws horen over de Star Wars-plannen van Disney en Lucasfilm. In 2020 komt de laatste tot nu toe aangekondigde film uit (een spin-off), en wat daarna komt is nog niet bekend.

NieuwsFilm

meest populair