Opnames 'Boba Fett' pas in 2020

Eerder heeft James Mangold geen tijd.

Een tijd geleden werd James Mangold aangesteld als regisseur van de geplande Boba Fett-film. Daarmee komt er eindelijk tempo in het project. Althans, dat zou je denken, want nu horen we dat het nog wel even duurt voordat de film er komt. Naar verluidt zal Lucasfilm pas in 2020 beginnen met de opnames van de film.

Dat meldt de site Omega Underground. Dat komt vooral doordat Mangold deze zomer begint met de opnames van Ford vs. Ferrari, een film waarin Christian Bale en Matt Damon de hoofdrollen spelen. De film komt in de herfst van 2019 uit en mikt op meerdere prijzengala's en filmfestivals; dat impliceert meteen dat Mangold daar lange tijd mee bezig zal zijn.

Die informatie in het achterhoofd houdende, zouden de opnames van de Boba Fett-film op zijn vroegst in 2020 kunnen starten. Daarmee komt het project wellicht pas in 2021 of 2022 uit in de bioscoop. Helemaal zeker is het verder nog niet, maar gek klinkt dat tijdspad in elk geval niet.

Oorspronkelijk wilden Disney en Lucasfilm de film veel eerder uitbrengen. Eigenlijk zou Josh Trank hem regisseren en er was zelfs een sizzle reel voor samengesteld om tijdens de Star Wars Celebration 2015 te vertonen. Maar het ontslag van Trank stak daar een stokje voor en zorgde voor al dit uitstel.



NieuwsFilm

meest populair