Wanneer 'Guardians of the Galaxy Vol. 3' zich afspeelt

De afronding van het verhaal van Star-Lord.

Let op voor spoilers voor Infinity War!

Regisseur James Gunn heeft duidelijkheid gegeven over wanneer Guardians of the Galaxy Vol. 3 zich afspeelt. Hierover is nogal wat onduidelijkheid, aangezien de nodige personages uit de eerdere Guardians-films het einde van Avengers: Infinity War niet overleven.

Zo ging Gamora echt dood in de derde Avengers-film en gingen Star-Lord, Drax, Groot en Mantis op in de lucht nadat Thanos met zijn vingers knipte. De enige die overbleef, is het "konijn" Rocket.

Recent gaf Chris Pratt nog aan dat Guardians of the Galaxy Vol. 3 zich af zou kunnen spelen voor Infinity War welke zich vier jaar na Vol. 2 afspeelt. Gunn heeft nu via Twitter duidelijkheid verschaft:

Bekijk de afbeelding
Het lijkt er dus op dat Vol. 3 zich ook na Avengers 4 zal afspelen. Velen verwachten dat de meeste personages weer tot leven komen, al dan niet in een andere realiteit. De samenstelling van de Guardians in het derde deel is nog niet bekend, al is al wel duidelijk dat de film een afronding moet worden van het verhaal van Peter Quil a.k.a. Star-Lord.

Vol. 3 staat gepland voor 2020.

NieuwsFilm

meest populair