Algemeen

Wanneer 'Guardians of the Galaxy Vol. 3' zich afspeelt

De afronding van het verhaal van Star-Lord.

door Bram de Groot om 09:42 in Algemeen
Let op voor spoilers voor Infinity War!

Regisseur James Gunn heeft duidelijkheid gegeven over wanneer Guardians of the Galaxy Vol. 3 zich afspeelt. Hierover is nogal wat onduidelijkheid, aangezien de nodige personages uit de eerdere Guardians-films het einde van Avengers: Infinity War niet overleven.

Zo ging Gamora echt dood in de derde Avengers-film en gingen Star-Lord, Drax, Groot en Mantis op in de lucht nadat Thanos met zijn vingers knipte. De enige die overbleef, is het "konijn" Rocket.

Recent gaf Chris Pratt nog aan dat Guardians of the Galaxy Vol. 3 zich af zou kunnen spelen voor Infinity War welke zich vier jaar na Vol. 2 afspeelt. Gunn heeft nu via Twitter duidelijkheid verschaft:


Het lijkt er dus op dat Vol. 3 zich ook na Avengers 4 zal afspelen. Velen verwachten dat de meeste personages weer tot leven komen, al dan niet in een andere realiteit. De samenstelling van de Guardians in het derde deel is nog niet bekend, al is al wel duidelijk dat de film een afronding moet worden van het verhaal van Peter Quil a.k.a. Star-Lord.

Vol. 3 staat gepland voor 2020.

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Marklar

Avatar

lijkt me nogal logisch, je kunt niet een film een die 2 jaar later uit komt en allerlei nieuwe dingen gaat introduceren zich laten afspelen voor Infinity war.

Chris23

Avatar

off topic : http://bloody-disgusting.com/movie/3505309/witches-guillermo-del-toro-producing-robert-zemeckis-directed-remake/

Goku32

Avatar

Konijn huh wtf

Artificialis

Avatar

Ze hadden moeilijk alle toekomstige delen voorafgaand aan Infinity War kunnen laten afspelen, om zo maar alle personages aan boort te houden. We kunnen er gewoon vanuit gaan dat iedereen op één of andere manier terugkeert.

Doctor Strange had het in Infinity War over 14.000.605 mogelijke uitkomsten van het conflict. Wat in theorie betekent dat er alleen al minstens 14.000.605. tijdlijnen zouden zijn. Er is misschien één Gamora dood, maar er zijn er dus mogelijk nog 14.000.604. over.

rainking

Avatar

Zo ging Gamora echt dood in de derde Avengers-film...

Gerucht: Volgens DC leeft de échte Gamora nog.

SunChaser

Avatar

Gokuh
zoe noemt Thor hem

SunChaser

Avatar

Wat heeft DC er nou weer mee te.maken

Er is ergens een YT video met waar A4 over gaat. Boeiend was dat.

benjamin

Avatar

Tot nu toe is men in het MCU enkel vooruit gegaan met hun verhaallijnen en vooral personages, met misschien een paar kleine uitzonderingen volgend jaar bij Captain Marvel. Lijkt mij nogal logisch dat dat ook bij Guardians het geval zal zijn.

akketa

Avatar

Het mooie is dat dit antwoord eigenlijk helemaal niks hoeft te zeggen. Multi-interpretabel.

De persoon vraagt of Guardians 3 voor IW is, niet of het zich ervoor afspeelt. Dus het antwoord van Gunn dat het erna is is logisch, want de film komt na IW.
Dus eigenlijk is dit non-nieuws.
Op naar het volgende Twitterbericht...

Monojaxx

Avatar

Rocket een konijn? Wat was Mantis dan, een pissebed?

Saraaaz

Avatar

Kijk alleen op deze site >>>

NieuwsFilm

meest populair