Video

Tweede trailer treffende thriller 'Searching' met John Cho

Kan je iemand traceren via haar laptop?

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Kaj van Zoelen om 11:40 in Video
Bekijk hieronder de tweede officiele trailer voor Searching, met John Cho in de hoofdrol als een vader die zijn vermiste dochter probeert op te sporen via haar laptop. Debra Messing (Grace van Will & Grace) speelt ook mee als rechercheur die eveneens op zoek is naar dochterlief.Nadat de 16-jarige dochter van David Kim vermist is verklaard, wordt een lokaal onderzoek geopend en een rechercheur op de zaak gezet om Margot te vinden. 37 uur later is er echter nog geen enkele aanwijzing gevonden die naar haar leidt. Dus besluit David zelf te gaan zoeken op de plek waar nog niemand gezocht heeft, maar waar vandaag de dag alle geheimen worden bewaard: de laptop van zijn dochter Margot.

In deze hyper-moderne thriller (volgens de officiële synopsis althans) die verteld wordt met de technologie en apparaten die wij allemaal dagelijks voor onze communicatie gebruiken, moet David zijn dochter zien te traceren via haar digitale voetstappen, voordat ze voor altijd verdwijnt.

Je kunt de eerste trailer hier nog eens terugzien.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Wilskracht

Avatar

Is het woord 'treffende' aan de titel toegevoegd enkel voor de alliteratie? Ik zie niet echt in wat deze trailer treffender maakt dan andere trailers.

Frietgezicht

Avatar

Speelt hij een vader? Ik zou hem vragen om zijn ID mocht ik sigaretten verkopen en hij staat aan de balie.

nieuwslaatste nieuws

meest populair