Algemeen

Chloe Moretz ziet terugkeer als Hit-Girl niet zitten

Het is beter haar te herinneren zoals we dat nu doen...

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 08:04 in Algemeen
Recentelijk maakte regisseur Matthew Vaughn bekend dat hij weer een franchise rond Kick-Ass wilde lanceren. Hij liet weten van plan te zijn nieuwe films en series te willen maken, waaronder een mogelijke film rond Hit-Girl, waarin we Mindy Macready enkele jaren na de gebeurtenissen van Kick-Ass 2 volgen.

Mocht je hopen dat Chloe Grace Moretz weer terugkeert, moeten we je teleurstellen. De actrice liet weten er geen interesse in te hebben. "Ik hou van de franchise," begon ze. "Ik denk dat de eerste film echt, echt speciaal was. Ik had gehoopt dat de tweede op een iets andere manier gemaakt zou zijn. Want ik denk dat we allemaal naar iets anders uitkeken dan wat we uiteindelijk kregen."

En: "Hoeveel ik ook van Hit-Girl hou, ik denk dat ze leeft en overleeft in Kick-Ass en daar wil ik haar houden. Ik wil eigenlijk dat iedereen zo aan haar denkt. Dus ik geloof niet dat er een Kick-Ass 3 gaat komen, of in elk geval niet met Hit-Girl daarin." Desondanks lijkt het erop dat de actrice niet helemaal gelijk heeft; Vaughn ontwikkelt immers nieuw materiaal.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ereptile

Avatar

Ze is nu ook wat volwassener geworden, dus ik snap dat ze zich wil profileren met andere filmprojecten. Voor mij hoeft het ook niet hoor.

GreenHornet

Avatar

waar is het toch mis gegaan met deel 2

nieuwslaatste nieuws

meest populair