Celebrity

Chadwick Boseman is helemaal klaar met 'Wakanda Forever'-saluut

Black Panther heeft er stiekem geen zin meer in... of toch wel?

door Jeffrey Kouters om 10:32 in Celebrity
Vorige week vonden de MTV Movie & TV Awards 2018 plaats. Ook Black Panther-ster Michael B. Jordan mocht voor zijn vertolking als slechterik Erik Killmonger een prijs in ontvangst nemen. Tijdens zijn bedankspeech deed hij een opvallende uitspraak over zijn collega Chadwick Boseman. Boseman zou het 'Wakanda Forever'-saluut inmiddels helemaal beu zijn.

De MTV Movie & TV Awards 2018 was wederom een sprankelende awardshow vol hoogtepunten en hilariteit. Marvels Black Panther en Netflix's Stranger Things waren de grote winnaars op de avond. Black Panther won de prijs voor beste film, Chadwick Boseman won de prijs voor het beste acteerwerk in een film en werd tevens bekroond als beste held.

Michael B. Jordan werd dus uitgeroepen tot beste slechterik. In zijn bedankspeech zei hij - met een glimlach - het volgende: "Chadwick heeft me persoonlijk gevraagd jullie te vragen te stoppen met het schreeuwen van 'Wakanda Forever' als je hem tegenkomt op straat", vertelt Jordan aan het publiek. "Jullie nemen dat 'voor altijd' een beetje te serieus".


Op internet gaan er al langer geruchten rond dat Boseman een beetje moe zou worden van het 'Wakanda Forever'-saluut. "Op internet wordt er vaak gezegd dat ik de begroeting niet meer wil doen, maar dat is niet waar", vertelde Boseman zelf aan MTV eerder op de avond. "Wel denk ik dat steeds meer mensen bang zijn om het buiten te doen nu. Het neemt dus al af".

Desondanks deed Boseman de beroemde begroeting niet bij het in ontvangst nemen van zijn drie awardbeeldjes. Niet alleen zijn fans waren daar enigszins teleurgesteld over, maar ook zijn moeder was niet blij met het optreden van haar zoon. Daarom besloot Boseman vanuit Milaan, Italië, waar hij inmiddels zit, een filmpje te uploaden waarin hij alsnog het 'Wakanda Forever'-saluut brengt. Iedereen weer blij.


Of anders...7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ereptile

Avatar

Het is een saluut voor een fictieve natie in het MCU.... Boseman is een acteur, geen koning van Wakanda. Toch logisch dat je er moe van wordt uiteindelijk.

Frietgezicht

Avatar

Ik wil ook nog steeds Sharon Stone dr benen over elkaar zien doen als ik dr in een kroeg zie zitten

Artificialis

Avatar

Het begint ook een beetje een sneue vertoning te worden. Er is meer in de wereld dan het vieren je eigen huidskleur. Het schijnt trouwens niet gewaardeerd te worden als je als blank persoon besluit de Wakanda Salute te maken..

Master Of Films

Avatar

Artificialis "Er is meer in de wereld dan het vieren je eigen huidskleur"
Maar toch zit je huidskleur wel dwars hé.

Artificialis "Blanke mannen hebben ''machtige'' posities niet in hun schoot geworpen gekregen. Ze hebben het opgeëist en er in veel gevallen hard voor gewerkt."


Artificialis "Het schijnt trouwens niet gewaardeerd te worden als je als blank persoon besluit de Wakanda Salute te maken.."

Wat een onzin. In tegenstelling tot je fantasie heb ik wel bewijs.

Sunspot

Avatar

Waarom moet hij een saluut geven bij MTV.

Maar MTV Award is niet echt serieus te nemen, gaat meer om populariteit dan om kwaliteit.

GreenHornet

Avatar

hij moet er echt mee stoppen

Artificialis

Avatar

@Master Of Films
Heb je aandacht nodig ofzo? En dan kom je aan met SNL als onderbouwing van je standpunt.. Blijf jij dan maar lekker de Wakanda groet uitdelen.

nieuwslaatste nieuws

meest populair