Algemeen

Shia LaBeouf en 'Fury'-regisseur herenigd voor thriller 'Tax Collector'

David Ayer zal zich na deze misdaadfilm waarschijnlijk richten op een vervolg op Bright.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Zilko Tarici om 15:05 in Algemeen
Fury-regisseur David Ayers en acteur Shia LaBeouf zullen opnieuw samenwerken. Ditmaal betreft het de misdaad-thriller Tax Collector, waarvan de opnames komende zomer in Los Angeles zullen beginnen. De film wordt gerealiseerd door productiemaatschappijen Cedar Park Entertainment en Cross Creek Pictures.

Ayer schreef het script (zoals hij haast altijd doet), maar details over de plot van de film worden voorlopig geheimgehouden. De toon van de film zou echter vergelijkbaar moeten zijn dan andere misdaad-thriller waarbij Ayer betrokken was, zoals Training Day en End of Watch.

Naast LaBeouf zien we in de film ook Bobby Solo. Chris Long zal de film produceren. LaBeouf rondde recent de opnames van Honey Boy, een film over de relatie met zijn vader, af. Ayer zal na Taks Collector, waarschijnlijk beginnen met werken aan een vervolg op Netflix-film Bright.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sunspot

Avatar

Fury was een goeie film, alleen dat einde in die tank :D

SeanDeNiro

Avatar

Ik wacht op de film "He will not devide us" met die geflipte idioot. Het schijnt een actie film te worden met veel spontane vechtpartijen.

Master Of Films

Avatar

SeanDeNiro "Ik wacht op de film "He will not devide us" met die geflipte idioot."
Zeg SeanDeNiro, hoe zat dat ook wel weer met persoonlijk aanvallen.

Saraaaz

Avatar

Kijk alleen op deze site >>>

nieuwslaatste nieuws

meest populair