Celebrity

Het vervallen leven van een depressieve Johnny Depp

De populaire acteur zat er helemaal doorheen na zijn scheiding met actrice Amber Heard.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jeffrey Kouters om 12:58 in Celebrity
In een interview met het Amerikaanse tijdschrift Rolling Stone heeft acteur Johnny Depp (Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge, Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald) veel verteld over zijn rumoerige privéleven. Depp is op het moment verwikkeld in allerlei rechtszaken tegen zijn voormalige managers en financieel beheerders. De Hollywoodster onthult tevens dat hij ontzettend depressief is geweest na zijn scheiding met actrice Amber Heard, maar ook op dit moment maken veel bekenden van de populaire acteur zich zorgen om zijn gezondheid. Wat is er aan de hand?

"Dieper kon ik voor mijn gevoel niet zakken", zegt Depp over zijn gemoedstoestand in de heftige tijd van zijn echtscheiding. Zijn voormalige vriendin Amber Heard zou hij hebben mishandeld tijdens hun relatie en zelfs een blauw oog hebben geslagen. Tijdens deze vechtscheiding, die eind mei 2016 bekend werd, kwam de moeder van Depp ook nog eens te overlijden. Hij deed veel voor zijn moeder, maar noemde haar wel tijdens de uitvaart 'het gemeenste wezen dat ik ooit heb ontmoet'.

Heftige depressie
Deze levensgebeurtenissen hebben Depp erg geraakt op een emotioneel vlak. De nu 55-jarige acteur was in die tijd behoorlijk depressief, zo vertelt hij aan Rolling Stone. "De volgende stap was dat ik ergens met mijn ogen open zou arriveren en met mijn ogen gesloten zou vertrekken". Depp had dus zelfmoordgedachten en had naar eigen zeggen plannen om een einde aan zijn leven te maken. "Ik kon die pijn - dag in, dag uit - niet meer aan", aldus Depp.

Gelukkig kwam het niet zover en als vorm van therapie besloot hij zijn memoires op papier te zetten met behulp van een ouderwetse typemachine. "Ik zat 's morgens vroeg al aan de vodka en begon dan met schrijven totdat mijn ogen zo waren gevuld met traanvocht dat ik het papier niet meer kon lezen", vertelt Depp over zijn ongelukkige periode. Depp staat bekend als iemand die veel alcohol drinkt. Daarnaast gebruikt hij ook veel drugs. Hierdoor gedraagt hij zich soms onbehandelbaar op filmsets.

De waarheid
Depp heeft moeite met het vinden van een antwoord op de onderliggende schuldvraag. "Ik heb geprobeerd om erachter te komen wat ik fout heb gedaan, waarom ik dit verdien", vertelt hij. "Ik heb altijd geprobeerd om goed voor iedereen te zijn, iedereen te helpen, eerlijk tegenover iedereen te zijn". Depp pauzeert eventjes om na te denken, voordat hij zijn monoloog vervolgt: "De waarheid is het allerbelangrijkste voor mij. En toch is dit me allemaal overkomen".

De waarheid. In zijn scheidingszaak met Heard werd er flink over en weer gegooid met modder. Uiteindelijk kwamen de twee tot een overeenkomst en betaalde Depp bijna zeven miljoen dollar aan zijn ex. Of Depp een kans maakt in zijn zaak tegen zijn voormalig managementsteam, is nog maar de vraag. Volgens zijn oude partners ligt de schuld bij Depp zelf. De acteur zou er een extreem uitgavenpatroon op nahouden. Uiteindelijk zal de waarheid vast boven water komen...

19 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

benjamin

Avatar

Depp heeft duidelijk professionele hulp nodig en ik hoop dat hij die kan vinden. Verder hoop ik ook dat de reacties hier respectvol kunnen blijven en niemand dit nieuws wil misbruiken om een eigen agenda door te drukken.

Akke Moeka Hara

Avatar

The trials and tribulations of a rich man.
Ondertussen rennen naakte Afrikaanse kindjes over de gloeiende vlaktes in Afrika met een rijstkorrel in hun handen, achtervolgd door hongerige poema’s.

Master Of Films

Avatar

Frietgezicht "Ik schiet vol"
En tranen schieten mij te vol Friet.

Master Of Films

Avatar

Akke Moeka Hara "Ondertussen rennen naakte Afrikaanse kindjes over de gloeiende vlaktes in Afrika met een rijstkorrel in hun handen, achtervolgd door hongerige poema’s."
Wat een mazzel hebben die naakte Afrikaanse kindjes toch dat hongerige poema’s niet eens in Afrika voorkomen. Het leefgebied van hongerige poema’s is namelijk Midden-Zuid Amerika, en deels Noord-Amerika.

GreenHornet

Avatar

heb het een beetje gehad met Depp

ThomasOMalley

Avatar

Tja, er is altijd wel iemand die het slechter heeft dan jij, maar dat wil niet zeggen dat er geen ruimte moet zijn voor jouw eigen sores.

Ang3l

Avatar

The mad hatter turns out to be mad himself.....

Moviemagic

Avatar

Tja drank maakt meer kapot dan je lief is (als je er niet tegen kan). Als ik Amber Heard in mijn bed had liggen zou ik toch ook janken als ze de volgende dag er niet meer was. Wat een mooie vrouw.

Saraaaz

Avatar

Kijk alleen op deze site >>>

Artificialis

Avatar

Eindelijk een bericht waarin de zaak vanuit Johnny Depp's positie wordt bekeken. Amber Heard heeft deze ellende veroorzaakt. Ze is er mooi 7 miljoen dollar rijker op geworden en kan vrolijk leven met de gedachte dat zij als slachtoffer van de situatie wordt gezien. Als Johnny Depp morgen dood in een hotelkamer wordt gevonden vind iedereen dat vreselijk, maar ondertussen heeft men wel bijgedragen aan de hetze die door deze koelbloedige teef is veroorzaakt.

benjamin

Avatar

Artificialis "Eindelijk een bericht waarin de zaak vanuit Johnny Depp's positie wordt bekeken. "
Waar?

Artificialis "Amber Heard heeft deze ellende veroorzaakt. Ze is er mooi 7 miljoen dollar rijker op geworden en kan vrolijk leven met de gedachte dat zij als slachtoffer van de situatie wordt gezien. Als Johnny Depp morgen dood in een hotelkamer wordt gevonden vind iedereen dat vreselijk, maar ondertussen heeft men wel bijgedragen aan de hetze die door deze koelbloedige teef is veroorzaakt."
Tot zover de (wellicht van het begin ijdele) hoop dat dit topic door niemand zou misbruikt worden om een eigen agenda door te voeren.

Artificialis

Avatar

@benjamin
Nou, houdt dan gewoon lekker je commentaar voor je. Je hebt jou mening over de inhoud van het artikel gegeven, ik heb dat ook even gedaan. Klaar.

benjamin

Avatar

Akke Moeka Hara "Ondertussen rennen naakte Afrikaanse kindjes over de gloeiende vlaktes in Afrika met een rijstkorrel in hun handen, achtervolgd door hongerige poema’s. "
Wat heeft dat er nu weer mee te maken?

Artificialis "ik heb dat ook even gedaan"
Neen. Dat is juist het probleem.

Rderegt

Avatar

Hij mag wel uitkijken. Want toen Nicolas Cage in de schulden kwam liet Hollywood hem vallen. Hij is alleen nog maar te zien in B Films.

Rderegt

Avatar

@Artificialis Hij heeft geluk gehad. Die Ex Van Brendon Fraser heeft Brendon helemaal kaalgeplukt en hij moet miljoenen alimentatie betalen aan dat kwaadaardige mens.

ThomasOMalley

Avatar

Rderegt "Hij mag wel uitkijken. Want toen Nicolas Cage in de schulden kwam liet Hollywood hem vallen. Hij is alleen nog maar te zien in B Films."
Ach jee, wat zielig voor Cage. Een vermogen van 150 miljoen er in een paar jaar doorheen brassen en tóch nog als slachtoffer gezien worden.
Rare wereld.

YankeeWaRRiaH

Avatar

Het zag er gisteren toch naar uit dat hij zich oprecht aan het amuseren was tijdens het optreden van Hollywood Vampires op Graspop Metal Meeting.
Hopelijk kan hij zich herpakken, al is een wereldtour doen met Alice Cooper en Joe Perry misschien niet het beste gezelschap om nuchter te worden.

nieuwslaatste nieuws

meest populair