'Skyscraper' featurette gaat dieper in op personages en actie

'Skyscraper' featurette gaat dieper in op personages en actie

Niet te verwarren met het gelijknamige softcore-vehikel voor Anna Nicole Smith.

Skyscraper is alweer de derde film met Dwayne Johnson in de hoofdrol, die dit jaar in onze bioscopen draait, na Jumanji: Welcome to the Jungle en Rampage. Het is de eerste film waarin hij niet moeten vechten tegen enorme, uit hun voegen gegroeide en uit de computer getoverde beesten.

In Skyscraper, een soort met steroïden volgepompte combinatie van Die Hard, Commando en de Burj Khalifa-sequentie uit Mission: Impossible - Ghost Protocol, moet hij het daarentegen opnemen tegen menselijke schurken, om zijn familie te redden. Die zijn namelijk gegijzeld in een grote, in brand staande wolkenkrabber in Hong Kong - boven de vuurlinie. Om hem te dwingen een opdracht voor de schurken uit te voeren. Dus moet The Rock zowel zijn familie zien te redden als voorkomen dat hij de schuld krijgt voor de daden van de schurken.

In de onderstaande featurette lichten Dwayne Johnson en Neve Campbell (die in de film zijn vrouw speelt) hun personages en diens motivaties toe, terwijl regisseur Rawson Marshall Thumber vertelt over hoe het is om een actiefilm te maken die anders is dan wat hijzelf tot nu toe ooit gezien heeft.



NieuwsFilm

meest populair