Video

'Skyscraper' featurette gaat dieper in op personages en actie

Niet te verwarren met het gelijknamige softcore-vehikel voor Anna Nicole Smith.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Kaj van Zoelen om 11:09 in Video
Skyscraper is alweer de derde film met Dwayne Johnson in de hoofdrol, die dit jaar in onze bioscopen draait, na Jumanji: Welcome to the Jungle en Rampage. Het is de eerste film waarin hij niet moeten vechten tegen enorme, uit hun voegen gegroeide en uit de computer getoverde beesten.

In Skyscraper, een soort met steroïden volgepompte combinatie van Die Hard, Commando en de Burj Khalifa-sequentie uit Mission: Impossible - Ghost Protocol, moet hij het daarentegen opnemen tegen menselijke schurken, om zijn familie te redden. Die zijn namelijk gegijzeld in een grote, in brand staande wolkenkrabber in Hong Kong - boven de vuurlinie. Om hem te dwingen een opdracht voor de schurken uit te voeren. Dus moet The Rock zowel zijn familie zien te redden als voorkomen dat hij de schuld krijgt voor de daden van de schurken.

In de onderstaande featurette lichten Dwayne Johnson en Neve Campbell (die in de film zijn vrouw speelt) hun personages en diens motivaties toe, terwijl regisseur Rawson Marshall Thumber vertelt over hoe het is om een actiefilm te maken die anders is dan wat hijzelf tot nu toe ooit gezien heeft.3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Saraaaz

Avatar

Kijk alleen op deze site >>>

007

Avatar

over over the top gesproken.

Goku32

Avatar

Ik had deze hele film gezien in de trailer bij Jurrasic world. Dit is een lekkere film voor thuis op de bank.

nieuwslaatste nieuws

meest populair