Gaat vrouw Ryan Reynolds vreemd met Anna Kendrick?

Gaat vrouw Ryan Reynolds vreemd met Anna Kendrick?

De twee Hollywoodvrouwen brengen het opmerkelijke gerucht zelf naar buiten.

Het lijkt erop dat acteur Ryan Reynolds niet de enige partner is van actrice Blake Lively. De twee Hollywoodsterren zijn getrouwd en hebben samen twee kinderen, maar Lively lijkt haar plezier soms ook buiten de deur te zoeken. Ze heeft namelijk een speciale band met Pitch Perfect-actrice Anna Kendrick, zo blijkt nu.

Geen paniek! Actrice Blake Lively heeft op Instagram twee posters gedeeld van haar nieuwe film A Simple Favor. Ook Anna Kendrick is in die film te zien en dat is reden genoeg voor Lively om even een kleine sneer te maken richting haar man Ryan Reynolds.

"Anna Kendrick is de knappere, vrouwelijke(re) versie van mijn man... dus, zou dit echt als vreemdgaan tellen?", schrijft Lively onder de filmposters. Lively en Reynolds staan erom bekend dat ze regelmatig grappen uithalen bij elkaar.

Al snel gaf Kendrick ook een reactie op het geinige bericht van haar collega. "Ik ben blij dat we dit eindelijk publiekelijk maken", reageerde ze met een overduidelijke knipoog. Al met al een zeer effectieve marketingcampagne dus, want iedereen praat erover.



NieuwsFilm

meest populair