Waarom de originele Avengers 'Infinity War' hebben overleefd

Marvel-baas vertelt het.

We mogen ondertussen aannemen dat iedereen die Avengers: Infinity War zonder spoilers had willen zien, al in de bioscoop heeft gezeten voor de film. Dus mocht je nog niets van de doden weten??? Er gaan er gewoon erg veel dood! Of althans, een soort van. En het mag ook geen spoiler zijn dat er een aantal blijven leven. Al vrij snel werd duidelijk dat de originele Avengers uit The Avengers uit 2012 nog met beide benen op de aarde staan. Uiteraard op Tony Stark na; hij zit met Nebula nog op Titan.

Marvel-baas Kevin Feige heeft nu onthuld waarom de originele Avengers allemaal nog in leven zijn, tegenover i09.


"Ik denk dat voor een filmserie die tien jaar duurt en met Avengers 4 opbouwt richting een conclusie, die je normaal gesproken niet hebt in dit soort films, je het op je vinger na kunt te tellen. En te realiseren dat het de originele Avengers zijn die overblijven."

En ja, dat is uiteraard de enige logische verklaring. Het zijn immers ook Avengers-films. Eerder werd duidelijk dat de Avengers zich weer zullen verenigen, iets dat ze in Infinity War niet deden op een dezelfde locatie.

Voor wie het niet weet, de originele Avengers zijn Robert Downey Jr.'s Tony Stark / Iron Man, Chris Evans' Steve Rogers / Captain America, Chris Hemsworths Thor, Mark Ruffalo's Bruce Banner / Hulk, Scarlett Johanssons Natasha Romanova / Black Widow en Jeremy Renners Clinton Barton / Hawkeye. Het verhaal dat startte in Avengers: Infinity War wordt begin mei 2019 afgerond met Avengers 4.

NieuwsFilm

meest populair