Algemeen

Slechterik gevonden voor 'Bloodshot' met Vin Diesel

Hij wordt Axe!

door Bram de Groot om 09:30 in Algemeen
Het was de website The Wrap die als eerste meldde dat Toby Kebbell, de acteur die Doctor Doom speelde in Fant4stic, zich heeft aangesloten bij de cast van de film Bloodshot. Hij zal een van de slechteriken, Axe, gaan spelen in de stripverfilming (gestart in 1992) van Kevin Van Hook, Don Perlin en Bob Layton.

Eerder werd bekend dat Vin Diesel de hoofdrol gaat spelen en hij wordt ook bijgestaan door onder meer Eiza González, Michael Sheen en Outlander's Sam Heughan. De film werd recent nog omschreven als een klassieke film zoals die uit de jaren tachtig, die doet denken aan RoboCop, Terminator en Total Recall."

De opnames, welke worden geleid door debuterend regisseur / VFX-specialist Dave Wilson, moeten volgende maand gaan aanvangen, een verschijningsdatum is nog niet bekend. Als het allemaal goed verloopt en de financiën stemmen tevreden dan komt er ook een vervolg, namelijk Harbinger Wars. Daarna zouden nog drie films moeten verschijnen.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

benjamin

Avatar

Ander castingnieuws: Jared Leto zou de hoofdrol spelen in Spider-Man spinoff Morbius. En voor Top Gun 2 zouden Miles Teller, Nicholas Hoult en Glen Powell overwogen worden als zoon van Goose.

Robbepost

Avatar

Dus Vin gaat matten met Kong/Koba

Master Of Films

Avatar

^Jaja, niet alllen Beyoncé doet de 'apeshit challenge'.

Sunspot

Avatar

Hmmm, hoop het dan, dat we dat gevoel gaan ervaren zoals in Terminator, Robocop uit die tijd Smiley face.

Prince John

Avatar

Volgens mij gaan ze voor een cast van bekende namen maar slechte acteurs.

GreenHornet

Avatar

slechte acteurs zijn ook goedkoop

NieuwsFilm

meest populair