Trailer 'Venom' nu best bekeken ooit van alle 'Spider-Man'-films

Trailer 'Venom' nu best bekeken ooit van alle 'Spider-Man'-films

Maar of dat ook iets zegt over de uiteindelijke Box Office-resultaten?

Zou Sony's film rondom anti-held Venom zomaar eens een grote hit kunnen worden? Als het enthousiasme voor de eerste trailer ook iets zegt over de uiteindelijke Box Office-resultaten, dan wel. De eerste volledige trailer voor Venom werd namelijk ontzettend goed bekeken en is zelfs de meest bekeken trailer ooit van alle films uit de Spider-Man-franchise.

Toen filmstudio Sony een spin-off aankondigde over Venom, waren veel fans toch wel enigszins verbaasd. Venom wordt beschouwd als een van de beste slechteriken uit het universum van superheld Spider-Man en sinds diens succes nu in het Marvel Cinematic Universe, had men graag een clash gezien tussen die twee in dat filmuniversum. Ondanks dat Sony's Venom niet in connectie staat met Marvels universum, lijkt het enthousiasme toch enorm groot onder fans. De eerste trailer van Venom is namelijk met 64 miljoen views op YouTube de best bekeken trailer uit de Spider-Man-reeks ooit!

De eerste trailer van Spider-Man: Homecoming (2017), de eerste solofilm van Spider-Man in het Marvel Cinematic Universe, werd maar zo'n 28 miljoen keer bekeken. Het uiteindelijk minder populaire The Amazing Spider-Man 2 (2014) deed het opvallend genoeg ook beter. Die eerste trailer werd zo'n 37 miljoen keer afgespeeld. Ondanks dat het aantal views niet per se iets zegt over de uiteindelijke ontvangst, is het wel opvallend. Overigens zou het natuurlijk ook kunnen dat Sony simpelweg meer heeft geadverteerd voor Venom. Al zal de nieuwsgierigheid onder fans naar de precieze look van Venom nu vast ook een rol hebben gespeeld.


Sony's Venom verschijnt op 4 oktober in de Nederlandse bioscopen!

NieuwsFilm

meest populair