Relatie Dakota Johnson en Chris Martin wordt steeds serieuzer

Relatie Dakota Johnson en Chris Martin wordt steeds serieuzer

Er hangt schijnbaar weer een hoop liefde in de lucht!

De nu nog prille relatie tussen actrice Dakota Johnson (Fifty Shades Freed, Suspiria) en zanger Chris Martin lijkt steeds serieuzer te worden. Vorig jaar oktober werden de twee beroemdheden voor het eerst met elkaar gespot tijdens een sushi-date en later werd Johnson meermaals gezien in de zaal bij concerten van de zanger, maar nu lijken Johnson (28) en Martin (41) pas echt de volgende stappen in hun relatie te zetten.

Entertainmentsite People kwam in contact met een insider van het stel en kan nu meer vertellen over het opbloeiende liefdesleven van de twee sterren. "De afgelopen twee weken hebben ze veel tijd met elkaar doorgebracht", vertelt de insider. "Chris woont in Malibu en Dakota schijnt het heerlijk te vinden om daar te vertoeven". De frontman van de band Coldplay schijnt in Johnson dus zijn nieuwe huisgenoot te hebben gevonden.

"Soms gaan ze een hapje buiten de deur eten met vrienden, maar meestal nodigen ze die bij hen thuis uit. Ze gaan samen naar het strand en wandelen wat rond in de buurt", vertelt de anonieme bron over de activiteiten die Johnson en Martin met elkaar ondernemen. "Beiden genieten ze van dit rustige leventje. Het lijkt er echt op dat hun relatie steeds serieuzer wordt". Paparazzi wisten de tortelduifjes ook meermaals samen in het openbaar te fotograferen.

Al met al lijkt het dus zeker dat Johnson en Martin echt klaar zijn voor een volgende, serieuze stap in hun relatie. Johnson schijnt overigens iets te hebben met muzikanten, want haar laatste bekende relatie was met rocker Matthew Hitt. Martin is op zijn beurt weer tien jaar getrouwd geweest met actrice Gwyneth Paltrow, maar dat huwelijk liep in 2014 stuk. Samen hebben zij twee kinderen, dus Johnson kan zich ook nog eens gaan voorbereiden op haar mogelijke rol als stiefmama.

NieuwsFilm

meest populair