'Jumanji 3' in december 2019!

Dwayne Johnson, Kevin Hart, Karen Gillan en Jack Black keren allen terug voor de sequel!

Dwayne Johnson heeft gisteren officieel aangekondigd dat het vervolg op Sony Pictures-productie Jumanji: Welcome to the Jungle vanaf 13 december 2019 in de Amerikaanse bioscopen draait. Over de Nederlandse releasedatum is nog geen woord gerept, maar we kunnen erop rekenen dat deze de dag ervoor zal zijn (zoals meestal het geval bij de groostte blockbusters).

De vooralsnog titelloze Jumanji-film is de derde in de franchise na de oorspronkelijke film met Robin Williams uit 1995 en de sequel/semi-reboot, die eind vorig jaar wereldwijd 960 miljoen dollar in het laatje wist te brengen.

Johnson, Kevin Hart, Karen Gillan en Jack Black zullen allen terugkeren als hun respectievelijke personages in het nieuwe deel en zullen het in december 2019 opnieuw opnemen tegen Star Wars (Episode IX om precies te zijn). Daarnaast heeft Sony Pictures laten weten dat Angry Birds 2 twee weken eerder verschijnt in de Verenigde Staten en het op zal nemen tegen Warner Bros.-productie IT: Chapter Two in september 2019.

NieuwsFilm

meest populair