Drie acteurs in de running voor de zoon van Goose in 'Top Gun 2'

Anthony Edwards' personage Goose had een cruciale rol in de eerste film.

Miles Teller, Nicholas Hoult en Glen Powell zijn allen kanshebbers op een belangrijke rol in actie-sequel Top Gun 2 voor Paramount Pictures. Eerder werd al bekend dat Tom Cruise en Val Kilmer de respectievelijke rollen van Maverick en Iceman opnieuw zullen spelen in het vervolg op de iconische film uit de jaren '80. Kilmer zal gezien zijn gezondsheidssituatie slecht kort in de film te zien zijn.

De eerder genoemde jonge acteurs worden allen genoemd voor de rol van de zoon van Goose, het personage dat door Anthony Edwards werd gespeeld in Top Gun en de beste vriend en voormalig wingman was van Maverick tot hij omkwam bij een ongeluk waar Maverick zichzelf verantwoordelijk voor voelde.

Hoult, Powell en Teller zouden andere acteurs als Dylan O'Brien en Austin Butler al hebben gebaseerd tijdens audities voor de rol. De laatste auditieronde vond naar verluidt eerder deze week plaats in Florida. Waarschijnlijk zal er dan ook snel een aankondiging volgen over wie de rol uiteindelijk heeft gescoord. Joseph Kosinski (Oblivion) regisseert de film, waarvan de opnames inmiddels al volop in gang zijn.

NieuwsFilm

meest populair