Video

Gewelddadige nieuwe 16+ trailer 'Mile 22' vol actie

Met naast Mark Wahlberg o.a. John Malkovich, Iko Uwais en Ronda Rousey.

door Kaj van Zoelen om 09:07 in Video
Deze week nog werd aangekondigd dat ondanks dat Mile 22 nog wereldwijd in de bioscopen moet verschijnen, er sowieso al een vervolg gaat komen. Hoogmoed komt voor de val. Ze zouden toch misschien eerst even willen wachten met het in productie gaan van het vervolg totdat de film in ieder geval niet finaal flopt in november.

Voorlopig is er in ieder geval een nieuwe keiharde trailer vol geweld die je hieronder kunt bekijken. Waarin hoofdrolspeler Mark Wahlberg met een vet aangezet doch gezien zijn afkomst allicht authentiek Bostoniaans accent spreekt, John Malkovich met een maffe haarstijl rondloopt en Ronda Rousey en Iko Uwais (The Raid) doen waar ze goed in zijn: hard vechten.

Mark Wahlberg speelt CIA-agent James Silva, die met behulp van een top-team een persoon met gevoelige informatie uit de handen van de vijand moet houden. Een missie die wel moet slagen, want er moet nog een vervolg komen.

Mile 22 betekent de vierde samenwerking tussen Mark Wahlberg en regisseur Peter Berg. Samen maakten ze eerder Patriot's Day, Lone Survivor en Deepwater Horizon.3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Robbepost

Avatar

Ziet er best bruut uit. Iko is natuurlijk altijd goed om te zien om vechttechnische redenen en chick uit the walking dead om hele andere redenen.

Mav Damian

Avatar

Redelijk nog, maar geen actiefilm om naar uit te kijken.

benjamin

Avatar

Actiescènes kunnen misschien wel degelijk zijn, maar verder ziet dit er toch allemaal maar vrij doorsnee uit.

nieuwslaatste nieuws

meest populair