POLL: Films met haaien!

POLL: Films met haaien!

Dit omdat binnenkort weer een haaienfilm in de bioscoop te zien is.

Later deze zomer verschijnt er weer een film met haaien in de wereldwijde bioscoopzalen. Dit keer is het de Amerikaans / Chinese blockbuster The Meg van regisseur Jon Turteltaub (The Sorcerer's Apprentice, National Treasure) en met voornamelijk de Britse actieheld Jason Statham. Maar er verschenen er uiteraard meer. Laat hieronder weten welke van de onderstaande films jij de beste haaienfilm vindt![/b]

Uiteraard is er eigenlijk maar één echte haaienfilm en dat is natuurlijk Steven Spielbergs Jaws uit 1975. De verwachting is ook dat deze klassieker de meeste stemmen gaat krijgen. Toch verschenen er met films als Deep Blue Sea (1999), Open Water (2003) en The Shallows (2016) daarna een aantal vermakelijke / goede haaienfilms op het witte doek. En de Sharknado tv-franchise is niet meer los te koppelen van het subgenre 'haaienfilms'. Hieronder zie je ruim tien films met haaien.

Weet jij nog een andere vermakelijke of goede haaienfilm? Laat het weten op de gebruikelijke plaats. Sowieso succes met stemmen!

De poll is geëindigd, je kan niet meer stemmen.



NieuwsFilm

meest populair