Josh Brolin ongelukkig met Cable in 'Deadpool 2'

Josh Brolin ongelukkig met Cable in 'Deadpool 2'

Hij zou het graag beter hebben gedaan.

Dit jaar dook Josh Brolin op in twee grote superheldenfilms. Naast zijn uitstekende invulling van Thanos in de derde Avengers-film stapte hij in de huid van Cable in Deadpool 2. Het blijkt nu dat hij niet helemaal gelukkig is met zijn prestaties als de tijd reizende anti-held. Maar hij belooft beter.

Tegenover USA Today zei Brolin namelijk dat hij hoofdrolspeler Ryan Reynolds nodig had om het personage neer te zetten zoals hij dat heeft gedaan: "En toen klikte het. Ik leerde Reynolds kennen. Ik vertrouwde hem meer. En toen we bezig waren, besefte ik mij dat het echt heel leuk werd."

Opvallender is dat hij niet blij is met wat hij uiteindelijk heeft laten zien. "Ik vind het eindresultaat leuk, maar alleen al voor mezelf zou ik het beter willen doen. Ik zou echt willen dat ik me dit zelf duidelijk had kunnen maken. Ik wil een betere versie laten zien, met wat ik kan doen."

De vraag is uiteraard of dit ooit gaat gebeuren. De Disney/Fox merge komt steeds dichterbij. Mogelijk krijgt het team nog de mogelijkheid om het Deadpool-verhaal af te ronden met de gewenste X-Force film.



NieuwsFilm

meest populair