Algemeen

Titel 'Avengers 4' per ongeluk onthuld?!

Het lijkt er wel op.

door Bram de Groot om 11:28 in Algemeen
Marvel Studios heeft uiteraard nog niet gereageerd, maar als de cameraman van de film op zijn eigen website de titel Avengers: End Game vermeld voor Avengers 4 dan mag toch wel aangenomen worden dat dit ook de titel is van de film.

De titel Avengers: End Game wordt al een tijdje in verband gebracht met de film die een punt zet achter Phase III van het Marvel Cinematic Universe. Cameraman Trent Opaloch is niet zomaar iemand. Hij werkte vaker samen met regisseurs Anthony en Joe Russo, aan hun eerdere drie Marvel-films.


Check zelf de website (die overigens al is aangepast.) Wie weet reageert Marvel Studios snel. Al laat de succesvolle studio zich niet zo snel onder druk zetten door dit soort online berichtgeving. Waarschijnlijk houden ze gewoon vast aan het plan om de titel pas later dit jaar officieel te onthullen.

Wat denk jij? Is Avengers: End Game de titel, of heeft cameraman Trent Opaloch een willekeurige titel ("voor de grap") op zijn website geplaatst?

Hieronder nog wat nieuwe concept/promo-art voor de opvolger van Avengers: Infinity War, te zien vanaf begin mei 2019:

15 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rafael11

Avatar

Ik zou dan nog het woordje 'The' voor End Game zetten anders klinkt het niet erg vind ik.

Decepticon

Avatar

Ik zeg marketing truc. Alle betrokkenen bij Marvel Studios weet wat er gedaan moet worden. Dit voedt gewoon lekker alle hype rondom de vierde film.
Anderzijds zei Feige dat hij het jammer vindt dat er zo'n geheimzinnigheid en hype is rond de titel van de vierde Avengers film, ook dat kan marketing zijn, maar ik geloof Feige daarin eigenlijk wel. Het is maar een titel, waar men niet al te zwaar aan moet tillen. Het zal vast een passende titel hebben.

Ereptile

Avatar

Er werd toch ooit eens gezegd dat de titel van Avengers 4 niet is genoemd in Infinity War? End Game werd duidelijk door Dr. Strange gezegd en lijkt me ook wel een passende titel!

benjamin

Avatar

Decepticon "Ik zeg marketing truc. Alle betrokkenen bij Marvel Studios weet wat er gedaan moet worden. Dit voedt gewoon lekker alle hype rondom de vierde film."
Want na de tegenvallende box office van Infinity War moet je natuurlijk alles doen om de hype te voeden? Mij lijkt dit gewoon een ongeluk, want ik zie ze hier toch weinig bij winnen.

Decepticon "Anderzijds zei Feige dat hij het jammer vindt dat er zo'n geheimzinnigheid en hype is rond de titel van de vierde Avengers film"
Dat hij dan deze onzin achterwege laat en gewoon de titel al lang bekend gemaakt had...

Mav Damian

Avatar

Wel als dit echt de titel is dan vind ik dit een k*t titel.

Chrischzz

Avatar

Lekker spannend.. Het geeft verder ook niets weg..
Als het nu echt een onthullende titel was.. zoiets als:

Avengers - Death of a God
Avengers - Winter's over
Ik noem maar wat.
ofzo..

ridjieddo

Avatar

Avengers: Thanos Imperative

benjamin

Avatar

Avengers And The Portrait Of What Looked Like A Large Pile Of Ash

Prince John

Avatar

Mocht het zo zijn, vindt ik het niet verkeerd. Veel titels bij Marvel zijn tamelijk simpel (Homecoming, Winter Soldier, etc.) Als de verhalen kloppen sneuvelen er definitief heel wat superhelden en verandert er toch heel wat bij Marvel. Dus is toch het einde van Marvel zoals we het vandaag de dag kennen, al had ik dan misschien End of an Era net nog wat beter gevonden. Maar ja de titel interesseert me eerlijk gezegd maar weinig.

Decepticon

Avatar

Heb op youtube een filmpje gezien waar ze het hebben over insiders bij de productie, dat de subtitel uit 2 woorden bestaan en beginnen met de letters F en H, wat dan het meest voor de hand liggende titel Fallen Heroes zou zijn. Vind ik ook een mooie titel.

Maar deze End Game klinkt goed en kan, idd benjamin, dat dit een ongelukje is, aangezien het al veranderd is.

De reden waarom ze de titel niet willen vrij geven, was toch dat het een spoiler voor Infinity War zou zijn.
End Game is toch niet echt een spoiler als je het mij vraagt.

Ereptile

Avatar

End Game = E G
Fallen Heroes = F H

Schuif de letters van End Game 1 verder en je hebt Fallen Heroes :P

chazillionair28

Avatar

Ze zeiden ergens dat de titel van avengers 4 een grote spoiler was voor infinity war. End game vind ik nou niet echt een spoiler voor infinity war dus neem het met een korrel zout.

SuPa

Avatar

Kan niet kloppen dit. De titel kon nog niet bekend gemaakt worden, aangezien het eea zou spoilen over IW. 'End game' doet dit natuurlijk niet.

Markie Marcolioooo

Avatar

Persoonlijk denk ik dat de titel wellicht net als zijn voorganger, Infinity War, de titel draagt van de comics dus: (Infinity) Gauntlet maar eerder nog (Infinity) Crusade.

NieuwsFilm

meest populair