Mila Kunis: "Niemand begrijpt de stress die roddelbladen veroorzaken!"

Mila Kunis: "Niemand begrijpt de stress die roddelbladen veroorzaken!"

Kunis vertelt over de negatieve effecten van haar beroemdheid op haar familie.

Volgens actrice Mila Kunis (The Spy Who Dumped Me, Oz the Great and Powerful) begrijpen veel mensen niet wat voor nadelen er kleven aan het beroemd zijn. Naast de impact die het heeft op de ster zelf, gaan ook de familieleden en vrienden van diegene gebukt onder de bijbehorende stress. Volgens Kunis ligt dat deels aan de roddelbladen, zo zegt ze in een interview met Cosmopolitan.

Celebrities hebben er nou eenmaal mee te dealen; de berichten en roddels die over hen worden gepubliceerd in de vele roddelbladen en andere media die de wereld kent. Actrice Kunis vermijdt die negatieve berichten zoveel mogelijk. "Ik lees nooit iets over mezelf. Ik weet oprecht niet wat er wordt geschreven over me", vertelt Kunis in haar interview met het blad Cosmopolitan, "behalve dan dat ik schijnbaar ieder jaar een keer zwanger ben en eens per jaar ga scheiden".

Kunis zou zelf dus nooit een roddelblad kopen en lezen, maar ziet die tijdschriften simpelweg soms staan in de supermarkt. "Dan loop ik door het gangpad en zie ik mezelf weer op de cover van een magazine staan. Ik dan niet geloven wat ik allemaal weer voor onzinnige uitspraken op de voorkant zie staan", vertelt de 34-jarige Hollywoodster. Kunis zelf trekt zich daar allemaal niet zoveel van aan, maar dat betekent niet dat de geruchtenmachine van de roddelpers nooit tot ongemakken leidt.

"Waar ik wel flink van baal is dat mijn ouders en grootouders soms in de war raken", vervolgt Kunis. "Op een gegeven moment toen ik zwanger was verscheen er in diverse bladen een bericht dat ik met spoed naar het ziekenhuis afgevoerd zou zijn". Volgens de Ted-actrice zal niemand ooit begrijpen hoeveel stress dergelijke valse berichtgeving veroorzaakt bij haar geliefden. "De hoeveelheid stress die zulke roddels met zich meebrengen voor mijn familie, zal niemand ooit begrijpen".

Ondanks haar serieuze toon, sluit Kunis haar verhaal wel met een knipoog af. "Desondanks hoopt mijn vader altijd wel dat de zwangerschapsgeruchten waar zijn. Hij vraagt zich dan altijd af of er echt nog een kindje op komst is", vertelt ze. Helaas voor haar vader blijkt het in de meeste gevallen slechts te gaan om een... roddel! Gelukkig is hij al wel twee keer opa mogen worden!

NieuwsFilm

meest populair