Hoe 'Spider-Man: Far From Home' verschilt van 'Homecoming'

Hoe 'Spider-Man: Far From Home' verschilt van 'Homecoming'

Duisterder? Grootser? Enger? Realistischer? Grappiger? Serieuzer? Wat wordt het?

Deze maand debuteert met Ant-Man and the Wasp de derde Marvel Studios-film van 2018 in de wereldwijde bioscoopzalen. Volgend jaar rond deze tijd zal ook Marvels derde film van 2019 debuteren, met Spider-Man: Far From Home.

The Hollywood Reporter sprak met Ant-Man and The Wasp editor Dan Lebental. Hij zal ook werken aan de opvolger van Spider-Man: Homecoming en hij zei kort iets over wat we kunnen verwachten; de film wordt groter en grappiger dan het eerste deel.


"Ik kan niet veel zeggen over de nieuwe Spider-Man, maar ik zal wel prijsgeven dat deze grootser is en zelfs grappiger is dan de vorige. Op de rest van het verhaal zal je moeten wachten."

In de tweede Spider-Man film in het Marvel Cinematic Universe zijn er rollen voor Tom Holland als Peter Parker, Michael Keaton als Vulture, Zendaya als Michelle Jones, Marisa Tomei als Aunt May, Jacob Batalon als Ned en waarschijnlijk Jake Gyllenhaal als Mysterio. Jon Watts' Far From Home debuteert over exact een jaar in de wereldwijde bioscoopzalen.

NieuwsFilm

meest populair