Colin Firth sluit deal met stalkende minnaar van zijn vrouw

Colin Firth sluit deal met stalkende minnaar van zijn vrouw

Of is de waarheid toch net even iets anders?

Opmerkelijk nieuws! Acteur Colin Firth (Kingsman: The Golden Circle, Mary Poppins Returns) heeft een deal gesloten met de vermeende stalker die zijn vrouw Livia Giuggioli zou hebben lastiggevallen. Deze man, genaamd Marco Brancaccia, werd eerder door het stel beschuldigd van stalking. Toch blijkt de vork anders in de steel te zitten en de zaak behoorlijk gecompliceerd te zijn. Lees hieronder alle details!

De Britse acteur Colin Firth en de Italiaanse filmproducente Livia Giuggioli zijn al sinds 1997 getrouwd, maar verbraken tussen 2015 en 2016 kort hun relatie, zo maakten ze zelf afgelopen maand bekend. Officieel waren de twee nog gewoon getrouwd, maar in die periode zocht Giuggioli haar behoeften wel buiten de deur en zo kwam ze terecht bij een oude jeugdvriend uit Italië, genaamd Marco Brancaccia, journalist van beroep.

Die korte affaire eindigde weer toen Giuggioli samen met Firth de draad weer probeerde op te pakken. Naar het schijnt was Brancaccia daar alles behalve gelukkig mee en zou hij Giuggioli allerlei 'intimiderende berichtjes' hebben gestuurd. Brancaccia zou haar dus flink hebben lastiggevallen en gestalkt. De filmproducente besloot daarom samen met Firth in Italië aangifte te doen tegen haar voormalige vriend en minnaar, zo werd vorig jaar bekend. Brancaccia ontkende de aantijgingen meteen.

Desondanks startte de politie toch een onderzoek naar de journalist. In mei berichtte The Times dat Brancaccia officieel zou worden aangeklaagd voor het versturen van 'bedreigende berichten', nadat de politie genoeg bewijs tegen de Italiaan had verzameld. Nu is dus besloten om de zaak niet meer voor te laten komen bij de rechter. De partijen zouden onderling een overeenkomst hebben gesloten. Over de inhoud van die deal is op dit moment nog niets bekend.

NieuwsFilm

meest populair