Thanos-reddit gaat helft gebruikers bannen

Thanos-reddit gaat helft gebruikers bannen

Zeg maar dag...

In de categorie niet nieuwswaardig, maar wel amusant... De subreddit rond Thanos (Josh Brolin), de schurk in Avengers: Infinity War, heeft besloten om de helft van de gebruikers een ban te geven. Daarmee volgen de redditers hun grote voorbeeld in het leefbaar houden van de site.

Een van de moderators van de site legt uit dat het de bedoeling is dat er meer dan honderdduizend gebruikers van de pagina een ban krijgen. De admins van Reddit zouden daar niet blij mee zij, maar de mods hebben besloten er toch mee door te gaan. Vijftig procent van de gebruikers krijgt een ban.

Mensen die gebanned worden kunnen vervolgens naar de subreddits r/SoulWorld of r/InTheSoulStone surfen om daar verder te gaan met hun Reddit-leven. In de comics is de Soul Stone een poort naar een andere wereld, die even te zien was in de live-action film als een wereld met een vreemde oranje gloed. Dat paradijs bestaat dus ook voor de Redditers.

Geinig is ook dat fans Josh Brolin oproepen om de ban uit te voeren. Of hij daar gehoor aan geeft is maar de vraag, maar geinig is het wel. Op 9 juli wordt de helft van de gebruikers van de r/ThanosDidNothingWrong gebanned.



NieuwsFilm

meest populair