Gerucht: 'The Predator' linkt ook met 'AVP'-film(s)

Gerucht: 'The Predator' linkt ook met 'AVP'-film(s)

Het zal toch niet?

De productiefase van The Predator blijkt alles behalve soepeltjes te zijn verlopen. De derde akte van de film werd naar verluidt voor een groot deel opnieuw opgenomen en nu meldt AVP Galaxy dat er ook opnames zijn gemaakt om de vierde "losstaande" film in de franchise te koppelen aan de twee eerste films.

Zoals bekend sluit Shane Blacks The Predator aan op Predator 2 uit 1990. Als we AVP Galaxy mogen geloven krijgt Olivia Munns personage Casey Bracket, een ontevreden scheikundelerares, foto's te zien uit de twee eerste films en ook zou er een speer te zien zijn uit Predator 2. Als klap uit de vuurpijl is er ook een speer van Alexa "Lex" Woods uit AVP: Alien vs. Predator uit 2004. Het is al bekend dat de overheid (Project: Stargazer) in de film weet van het bestaan van de Predators.

Hieronder nog een cover van EMPIRE:

Bekijk de afbeelding
Ook met rollen voor Boyd Holbrook, Trevante Rhodes, Jacob Tremblay, Keegan-Michael Key, Sterling K. Brown, Alfie Allen, Thomas Jane, Yvonne Strahovski, Jake Busey en Edward James Olmos draait The Predator vanaf 13 september op het witte doek.



NieuwsFilm

meest populair