Samuel L. Jackson krijgt digitale verjongingskuur in 'Captain Marvel'

Samuel L. Jackson krijgt digitale verjongingskuur in 'Captain Marvel'

Net als andere personages in het MCU.

In Captain America: Civil War is Robert Downey Jr. te zien als een jonge Tony Stark. Het blijkt dat deze techniek ook is gebruikt voor Ant-Man and the Wasp, om actrice Michelle Pfeiffer te verjongen en nu lijkt Marvel Studios-baas Kevin Feige aan te geven dat Samuel L. Jackson een digitale verjongingskuur krijgt voor Captain Marvel.


"Nou, ik denk dat die mogelijkheid bijzonder gaaf is. En met het hebben van die technologie en zonder iets te spoilen; Sam Jackson neemt op dit moment een film voor ons op waarin hij de gehele tijd 25 jaar jonger is."

Bovenstaande zei Fiege in gesprek met Slash Film. Jackson is in het echte leven 69 jaar oud en zal in de Marvel-films ook zo'n leeftijd hebben. Captain Marvel speelt zich echter af in de jaren 90.

In Marvel Studios' Captain Marvel zijn er ook rollen voor Brie Larson (Carol Danvers / Captain Marvel), Gemma Chan (Doctor Minerva a.k.a. Minn-Erva), Jude Law (Mar-Vell), Clark Gregg (Agent Coulson), Ben Mendelsohn (onbekende rol), Lashana Lynch (onbekende rol), Lee Pace (Ronan the Accuser) en Djimon Hounsou (Korath).

De superheldenfilm van regisseurs Anna Boden en Ryan Fleck trapt op 6 maart af in de Nederlandse bioscoopzalen.

NieuwsFilm

meest populair