Algemeen

Tom Cruise in de knel op foto 'Mission: Impossible - Fallout'

Samen met zijn nieuwe tegenspeler Henry Cavill.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 10:13 in Algemeen
Begin volgende maand verschijnt eindelijk de zesde M:I-film Mission: Impossible - Fallout op het witte doek. We zijn ondertussen lekker gemaakt met de nodige actiescènes in de lucht, zoals met de halosprong en de helikopterscène. Maar ook op de vaste grond gaat er een hoop actie afspelen. Dit bewijst onderstaande nieuwe foto uit de film van regisseur Christopher McQuarrie (Rogue Nation).

De foto werd gedeeld door Henry Cavill die in de film de rol speelt van August Walker. Hij is een belangrijke schakel in het verhaal in Fallout, waarin Ethan Hunt (Tom Cruise) uiteraard weer de grootste waaghals is.


In Fallout loopt een missie fout af en het gevolg is dat Ethan Hunt en zijn IMF-team, bestaande uit Alan Hunley (Alec Baldwin), Benji Dunn (Simon Pegg) en Luther Stickell (Ving Rhames), racen tegen de klok. Ze worden bijgestaan door Ilsa Faust (Rebecca Ferguson) en Julia Meade (Michelle Monaghan) die hen helpen hun nieuwe missie tot een goed einde te brengen. Tijdens hun avontuur dreigt er voortdurend gevaar in de vorm van nucleair terrorisme. Bovendien wordt Hunt gekweld door zijn verleden en door de keuzes die hij in zijn leven maakte. Daarnaast duikt August Walker op, een nieuwe vijand waartegen het team zich zal moeten weren.

Mission: Impossible - Fallout verschijnt op 2 augustus in de Nederlandse 2D / 3D / IMAX bioscoopzalen.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair