Verlengde 'Super Duper'-versie voor 'Deadpool 2'!

Binnenkort al in San Diego.

Ondertussen heeft het Deadpool-vervolg Deadpool 2 zijn langste tijd gehad op het witte doek en daardoor wordt het voor menig fan uitkijken naar de Blu-ray release later deze zomer. Zeker als zij weten dat er een verlengde versie komt, onder de titel 'The Super Duper Cut'. Mocht je deze maand in San Diego zijn, dan heb je zelfs de kans om een preview van deze versie te kijken!

De verlengde versie wordt namelijk tijdens San Diego Comic Con uitgezonden voor het aanwezige publiek. Volgens onderstaande teaser is deze versie langer, actierijker en ...spandexiger. Ook onthult de video de cover van de (Noord-Amerikaase) Blu-ray uitgave. Deze verschijnt in de States op 21 augustus. In Nederland wordt het schap naar verwachting op 12 september bereikt.


Mocht je overigens op Comic Con zijn, van donderdag 19 juli tot en met zondag 22 juli, dan zou het leuk zijn als je voor ons onderstaand Deadpool LEGO poppetje meeneemt. :) Overigens doet onze enige echte Jim Pedd weer van minuut op minuut verslag van alle nieuwtjes. Zo hoef je helemaal niets te missen!

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair