Video

Verlengde 'Super Duper'-versie voor 'Deadpool 2'!

Binnenkort al in San Diego.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 11:00 in Video
Ondertussen heeft het Deadpool-vervolg Deadpool 2 zijn langste tijd gehad op het witte doek en daardoor wordt het voor menig fan uitkijken naar de Blu-ray release later deze zomer. Zeker als zij weten dat er een verlengde versie komt, onder de titel 'The Super Duper Cut'. Mocht je deze maand in San Diego zijn, dan heb je zelfs de kans om een preview van deze versie te kijken!

De verlengde versie wordt namelijk tijdens San Diego Comic Con uitgezonden voor het aanwezige publiek. Volgens onderstaande teaser is deze versie langer, actierijker en ...spandexiger. Ook onthult de video de cover van de (Noord-Amerikaase) Blu-ray uitgave. Deze verschijnt in de States op 21 augustus. In Nederland wordt het schap naar verwachting op 12 september bereikt.


Mocht je overigens op Comic Con zijn, van donderdag 19 juli tot en met zondag 22 juli, dan zou het leuk zijn als je voor ons onderstaand Deadpool LEGO poppetje meeneemt. :) Overigens doet onze enige echte Jim Pedd weer van minuut op minuut verslag van alle nieuwtjes. Zo hoef je helemaal niets te missen!2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ereptile

Avatar

Ik vond Deadpool 2 toch best tegenvallen in vergelijking met deel 1. Wie weet maakt een super duper cut iets beter, maar ik betwijfel het.

Rutherford

Avatar

Een soort directors cut dus. Tijd dat we daar een andere naam aangeven. Je zal deze tijd maar als vrouwelijke regisseur een directors cut uitbrengen.

nieuwslaatste nieuws

meest populair