Kevin Feige over status 'Avengers 4'

Kevin Feige over status 'Avengers 4'

We hebben nog twee films te gaan voordat de afsluiter te zien is.

Ondertussen heeft Avengers: Infinity War op alle bioscoopschermen wereldwijd gedraaid. Met een prima ontvangst en een wereldwijde opbrengst van ruim $2 miljard mag Marvel Studios terugkijken op een bijzonder succesvolle derde Avengers-film. Maar hoe staat het ervoor met "Avengers: End Game"?

In gesprek met Birth.Movies.Death. gaf Kevin Feige, de grote man achter het succes van het Marvel Cinematic Universe, een korte update over de status van de film. De Marvel Studios-baas blijkt in zijn nopjes dat ze voor Avengers 4 net iets meer tijd hebben dan gebruikelijk.


"We zijn net begonnen met de montage, de broers hebben aan hun versie gewerkt en we zijn nu een paar weken samen in de montagekamer. Het is nog erg vroeg. Maar het is veel eerder dan normaal. Normaal filmen we nog. Captain Marvel komt uit in maart, terwijl deze in mei uitkomt en we gaan nu al van start. Het is leuk om een voorsprong te hebben en het is goed om al het grootste deel van de film te hebben opgenomen. We belanden nu in het gebruikelijk afrondend proces."

De broers Anthony en Joe Russo zijn na drie Marvel-films ook verantwoordelijk voor deze vierde Avengers-film. De 22e MCU-film staat voor Nederland gepland op 2 mei 2019. Eerst krijgen we nog Captain Marvel op 6 maart 2019 en Ant-Man and the Wasp verschijnt nog deze maand in de Nederlandse bioscoopzalen.

Hieronder een nieuwe fan-poster, van de bekende designer BossLogic:

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair