Algemeen

Eerste officiële foto DC-film 'Shazam!'

Daar is de nieuwe DC-held!!

door Bram de Groot om 06:00 in Algemeen
Warner Bros. Pictures heeft dan eindelijk een officiële foto onthuld van acteur Zachary Levi als de DC-held Captain Marvel / Shazam. Deze DC-held zal volgend jaar zijn debuut maken in het DC Extended Universe. Hieronder zie je dan eindelijk de eerste officiële blik op het opvallende kostuum van de spierbundel uit Shazam!

Mocht je je afvragen waarom de reeds verschenen setfoto's en nu ook deze officiële foto er een beetje ludiek uitzien, dan is daarvoor een simpele verklaring. De film moet een erg luchtige toon gaan krijgen en zal naar verluidt flink inzetten op komedie. Hiervoor moet David F. Sandberg zorgen; hij is de regisseur die de film kant en klaar moet opleveren vóór begin april volgend jaar.

Op onderstaande foto is Levi's 'The Big Red Cheese' te zien met Freddy Freeman (Jack Dylan Grazer), de beste vriend van Billy Batson (Asher Angel).


Het veertienjarige jongetje Billy Batson krijgt zijn krachten van de 3000 jaar oude The Wizard (Djimon Hounsou). De voornaamste kracht is dat Batson enkel het woord SHAZAM! hoeft te roepen om te veranderen in de krachtige held. De slechterik in de DC-film is Doctor Sivana, die wordt gespeeld door Mark Strong.

Vanaf 4 april moet Shazam! in de Nederlandse bioscoopzalen te zien zijn.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Neothanos

Avatar

Gelukkig zie je al die opvulling niet....
http://i2.esmas.com/2015/08/06/791021/the-big-bang-theory-y-flash-330x330.jpg

Xenolicker

Avatar

Rustig aan, Filmtotaal, 22 mei hadden jullie al de "Eerste officiële foto titelheld 'Shazam!'", van de 'Las Vegas Licensing Expo'. Afijn, het zij jullie vergeven (voor deze ene keer dan, pas op...). Verder nog, wat deze foto betreft: mogen we nu de 'Green Lantern'-film ook weer tot het DC-Filmuniversum rekenen? Ach, wat kan het ook schelen, ik doe het gewoon!

Ang3l

Avatar

Blij dat t een komedie wordt, want niemand kan dit pak toch serieus nemen? D Als komedie kan ik t misschien nog wel waarderen. Deze held met de (te) serieuze BvsS toon of zo zou extreem lachwekkend zijn, op de verkeerde manier.

GreenHornet

Avatar

heeft dus iets weg van Antman

Master Of Films

Avatar

Dus donker waarmee de DCEU is begonnen wordt overboord gegooid en gaat men voor de luchtere Marvel humor toon.

TheBatman

Avatar

Dit karakter verdient een luchtige toon, over het algemeen mag het DCEU donker blijven, geen nood aan 2 MCU's, maar dit karakter gaat gewoonweg niet werken in een duistere context. Het is tenslotte een kind dat een woord zegt en dan in een superheld transformeert.

ButchCassidy

Avatar

Het lijkt of sommige mensen hier nog nooit van Shazam hebben gehoord, hem vergelijken met ant-man is verre van hetzelfde, ze lijken niet eens op elkaar en qua humor al helemaal niet. Captain Marvel kwam eerder uit en was al grappig en humoristisch, en DC gaat niet de kant van Marvel met Shazam, hij is al grappig, waarom zouden ze.

Guido96

Avatar

Jammer dat het dan weer komisch wordt. Ik kon juist de eerdere DC films enorm waarderen voor hun duisternis. Past veel beter bij zo'n genre.

nieuwslaatste nieuws

meest populair