Eerste officiële foto DC-film 'Shazam!'

Daar is de nieuwe DC-held!!

Warner Bros. Pictures heeft dan eindelijk een officiële foto onthuld van acteur Zachary Levi als de DC-held Captain Marvel / Shazam. Deze DC-held zal volgend jaar zijn debuut maken in het DC Extended Universe. Hieronder zie je dan eindelijk de eerste officiële blik op het opvallende kostuum van de spierbundel uit Shazam!

Mocht je je afvragen waarom de reeds verschenen setfoto's en nu ook deze officiële foto er een beetje ludiek uitzien, dan is daarvoor een simpele verklaring. De film moet een erg luchtige toon gaan krijgen en zal naar verluidt flink inzetten op komedie. Hiervoor moet David F. Sandberg zorgen; hij is de regisseur die de film kant en klaar moet opleveren vóór begin april volgend jaar.

Op onderstaande foto is Levi's 'The Big Red Cheese' te zien met Freddy Freeman (Jack Dylan Grazer), de beste vriend van Billy Batson (Asher Angel).

Bekijk de afbeelding
Het veertienjarige jongetje Billy Batson krijgt zijn krachten van de 3000 jaar oude The Wizard (Djimon Hounsou). De voornaamste kracht is dat Batson enkel het woord SHAZAM! hoeft te roepen om te veranderen in de krachtige held. De slechterik in de DC-film is Doctor Sivana, die wordt gespeeld door Mark Strong.

Vanaf 4 april moet Shazam! in de Nederlandse bioscoopzalen te zien zijn.



NieuwsFilm

meest populair